Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie korzystałem osobiście, ale mam wrażenie że to imię i nazwisko mi coś mówi wśród naszej motocyklowej społeczności, jest szansa, że na FŁM jest właściciel komisu. 

Znalazłem dwie opinie na portalu Aleo.com - jedna wskazuje, że klient był bardzo zadowolony: "motocykl sprawny, sprzedawca uczciwy, rzetelny i godny polecenia", natomiast druga wspomina o problemie z różnicą w kwocie na fakturze vs. kwocie „do ręki. Link tutaj

Masylant – Marketing dla Motoryzacji
Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skorzystałem z oferty i nabyłem rumaka, albo bardziej źrebaka dla syna.

Raczej nie odniosłem wrażenia, że Pan Kamil próbuje nam sprzedać jakąś padakę. Sympatyczny, otwarty, rzeczowy. Mieliśmy o tyle korzystną sytuację, że były w ofercie dwa takie same modele i mogliśmy zdecydować, który nas bardziej interesuje. Później jeszcze los zdecydował o zakupie i po robocie. Syn robi prawko i niebawem, mam nadzieję, że jeszcze przed śniegami, zasili nasze szeregi na ulicach Łodzi i okolic. Egzamin w połowie października.

• 3 tygodnie później...
Marcin Sabanty
Opublikowano

Witam, Razem z Panem Kamilem sprowadzamy motocykle od prywatnych użytkowników z Niemiec. Cieszymy się że i na forum są tu nasi klienci i mam nadziej że będziemy cieszyć się dobrą opinią a Panu Panie Jarku dziękujemy za zaufanie I niech młody z pozytywnym egzaminem wstępuje w nasze szeregi. Sam jestem czynnym motocyklistą od wielu lat i nie wystawił bym nic na co sam bym się bał wsiąść. Życzymy szerokości i zapraszamy do K&MMotocykle na FB  lub otomoto Kamil Jakóbiec 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zakup motocykla Honda ST 1300 w Komisie Giemzówek – Kamil Jakóbiec to czysta przyjemność! 💪
Kontakt z Panem Kamilem na najwyższym poziomie – szybki, konkretny i bardzo uprzejmy. Motocykl w znakomitym stanie, w pełni zgodny z opisem i zdjęciami, bez żadnych niemiłych niespodzianek.
Profesjonalne podejście, uczciwość i pasja do motoryzacji są tu naprawdę widoczne.
Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka solidnego sprzętu i rzetelnego sprzedawcy! 🏍️🔥

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem Kawasaki ZX9R w komisie Giemzówek Kamil Jakóbiec, jestem bardzo zadowolony, motocykl jak na rok produkcji 2002 w stanie idealnym, w pełni oryginalny, naprawdę wygląda jak nowy, jak go zobaczyłem to nie wierzyłem w to co widzę że motocykl z tego rocznika może tak wyglądać, co do Pana Kamila to bardzo miła, kontaktowa i szczera osoba, podczas zakupu pokazał mi inne Motocykle w swojej ofercie wszystkie wyglądały jak z salonu, naprawdę perełki, szczerze gorąco polecam zakupy w tym komisie

Edytowane przez Rafał Cz-wa
Bład (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

BMW F800 R 2017

Zakup motocykla odbył się pod zamówienie. Cały proces przebiegł wzorowo. Stały kontakt z Panem Kamilem od początku do końca transakcji dawał pełne poczucie bezpieczeństwa. Otrzymałem zdjęcia motocykla przed zakupem oraz z załadunku na lawetę, wszystko przebiegło w pełni transparentnie.Widać, że Pan Kamil naprawdę szuka motocykla tak, jakby kupował go dla siebie. 😉 Dokładny, uczciwy i zaangażowany. Wszystkie wydruki z serwisów oraz dokumentacja motocykla zostały dokładnie przeanalizowane przed zakupem. Wszystkie dodatki, które były przy motocyklu, zostały mi przekazane. Nie było żadnego „kręcenia” ani ukrytych kosztów.

Motocykl został przygotowany do powrotu na kołach, a Pan Kamil zadbał nawet o odpowiednie ciśnienie w oponach.

Z pełnym przekonaniem polecam współpracę – pełen profesjonalizm, uczciwość i dbałość o każdy szczegół!

Pozdrawiam 

Czarek🙃

20251108_151130.jpg

IMG-20251030-WA0014.jpg

Opublikowano

Witam, ja z kolei kupiłem u Pana Kamila starego Transalpa, oraz miesiąc później mój Tato - Piaggio X10. Obydwoje jesteśmy zadowoleni, nic nie zostało ukryte, do tej pory używamy motocykli i bez najmniejszych problemów nam służą. Na pewno wrócę po następny 

Opublikowano

Cóż za wysyp nowych użytkowników forum :)

I jaki zbieg okoliczności, że żaden nie zawitał do powitalni :D 

Opublikowano
16 godzin temu, ro6ert napisał(a):

Cóż za wysyp nowych użytkowników forum :)

I jaki zbieg okoliczności, że żaden nie zawitał do powitalni :D 

Wszędzie tylko spiski widzisz. Zapraszam do twierdzy covidowej :D

Opublikowano
4 godziny temu, Munga napisał(a):

Zapraszam do twierdzy covidowej :D

🤔