Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Historia edycji

Rafał Cz-wa

Rafał Cz-wa

Bład

Kupiłem Kawasaki ZX9R w komisie Giemzówek Kamil Jakóbiec, jestem bardzo zadowolony, motocykl jak na rok produkcji 2002 w stanie idealnym, w pełni oryginalny, naprawdę wygląda jak nowy, jak go zobaczyłem to nie wierzyłem w to co widzę że motocykl z tego rocznika może tak wyglądać, co do Pana Kamila to bardzo miła, kontaktowa i szczera osoba, podczas zakupu pokazał mi inne Motocykle w swojej ofercie wszystkie wyglądały jak z salonu, naprawdę perełki, szczerze gorąco polecam zakupy w tym komisie

Rafał Cz-wa

Rafał Cz-wa

Kupiłem Kawasaki ZX9R w komisie Giemzówek Kamil Jakubiec, jestem bardzo zadowolony, motocykl jak na rok produkcji 2002 w stanie idealnym, w pełni oryginalny, naprawdę wygląda jak nowy, jak go zobaczyłem to nie wierzyłem w to co widzę że motocykl z tego rocznika może tak wyglądać, co do Pana Kamila to bardzo miła, kontaktowa i szczera osoba, podczas zakupu pokazał mi inne Motocykle w swojej ofercie wszystkie wyglądały jak z salonu, naprawdę perełki, szczerze gorąco polecam zakupy w tym komisie

• Dodaj nową pozycję...