JAREK-XJR Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Czy ktoś korzystał z oferty i obsługi komisu w Giemzówku? https://kkj.otomoto.pl/inventory?_gl=1*1yls152*_gcl_au*MTUxNTU2NzMwOC4xNzU0OTg5OTk4LjE2NTg0MTE1OS4xNzU0OTkwMDAzLjE3NTQ5OTAwMDk.*_ga*MTMyMzg2NTM1Mi4xNzU0OTg5OTk5*_ga_1MNBX75RRH*czE3NTU2MDE2MTUkbzQkZzAkdDE3NTU2MDE2MTUkajYwJGwwJGgw 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia Nie korzystałem osobiście, ale mam wrażenie że to imię i nazwisko mi coś mówi wśród naszej motocyklowej społeczności, jest szansa, że na FŁM jest właściciel komisu. Znalazłem dwie opinie na portalu Aleo.com - jedna wskazuje, że klient był bardzo zadowolony: "motocykl sprawny, sprzedawca uczciwy, rzetelny i godny polecenia", natomiast druga wspomina o problemie z różnicą w kwocie na fakturze vs. kwocie „do ręki. Link tutaj 0 Cytuj Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
JAREK-XJR Opublikowano 11 Września Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września Skorzystałem z oferty i nabyłem rumaka, albo bardziej źrebaka dla syna. Raczej nie odniosłem wrażenia, że Pan Kamil próbuje nam sprzedać jakąś padakę. Sympatyczny, otwarty, rzeczowy. Mieliśmy o tyle korzystną sytuację, że były w ofercie dwa takie same modele i mogliśmy zdecydować, który nas bardziej interesuje. Później jeszcze los zdecydował o zakupie i po robocie. Syn robi prawko i niebawem, mam nadzieję, że jeszcze przed śniegami, zasili nasze szeregi na ulicach Łodzi i okolic. Egzamin w połowie października. 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Marcin Sabanty Opublikowano 26 Września Zgłoś Opublikowano 26 Września Witam, Razem z Panem Kamilem sprowadzamy motocykle od prywatnych użytkowników z Niemiec. Cieszymy się że i na forum są tu nasi klienci i mam nadziej że będziemy cieszyć się dobrą opinią a Panu Panie Jarku dziękujemy za zaufanie I niech młody z pozytywnym egzaminem wstępuje w nasze szeregi. Sam jestem czynnym motocyklistą od wielu lat i nie wystawił bym nic na co sam bym się bał wsiąść. Życzymy szerokości i zapraszamy do K&MMotocykle na FB lub otomoto Kamil Jakóbiec 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi