BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Zgadza się... I tak przykro mi się robi, że ten GSX-F wpadł w takie ręce i został przytyrany... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Nie no az w takie zle rece nie wpadl (a wiem cos o tym) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 moze powiessz wiecej:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ten GSX-F po mnie miał chyba już z 3 właścicieli...No cóż, mam nadzieje że trafi na osobe, która da mu na stare lata trochę ciepła i zadba o niego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Taa.... to moze go kupisz i postawisz w pokoju? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Gdyby był w takim stanie w jakim go sprzedawałem, to kupiłbym go 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 tak dobrze to nigdy niema:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi