Dann Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 http://www.koluszki.pl/art/3050/przed_i_zlotem_motocyklowym_w_koluszkach Druga sprawa jest taka że teraz koluszki w każdym zakamarku są remonty dróg itd wiec by dojechać do urzędu miasta w Koluszkach trzeba objazdem sie toczyć . 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Konrad85 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 na razie coś mało chętnych z forum na wycieczkę do Koluszek... jak i same Koluszki na stronie internetowej coś zamilkły... 4 dni do zlotu... powinny być już podane informacje z ich strony 0 Cytuj
dani_recens Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 To co kto leci ? Zbiórka gdzie ? Ogarnijmy ten temat albo go zostawmy. Ja bym poleciał z plecakiem jako że o 14 jest jakaś tam śmieszna zbiórka to proponowałbym spotkać się o !13.15 STACJA M1! określcie się kto byłby chętny, bo nie wiem co robić w niedziele 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Hej ja i tak jak pojadę to prosto z Batorówki lub z domu więc na zbiórkę się w łodzi nie stawiam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zapraszam wszystkich jak zlot nie wypali to zrobimy nalot na jakaś jadłodajnie "Kriada" Cisza jest i wydaje mi się że będzie zrobili dużo krzyku i chyba będzie klapa..oby nie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Adam Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja się nie pojawię, wyjeżdżam w tym czasie. I jak można TO nazywać Zlotem motocyklowym?? Ale już, nie czepiam się 0 Cytuj
suzuki Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam. Słyszałem że ma się pojawić jakaś grupa co skakali na motocyklach na zlocie w Opocznie. Przy okazji PIERWSZEGO ZLOTU ma postać KLUB MOTOCYKLOWY W KOLUSZKACH. Każdy najeżdża. Ale myślę że liczy się najbardziej pomysł spotkania. Od czegoś trzeba zacząć. 0 Cytuj
Adi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 to co z tymi Koluszkami ????? 0 Cytuj
sandra20l Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ja już nie wiem. Pogoda trochę nie bardzo, chyba że coś się poprawi... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 W koluszkach w tej chwili nie pada jak ktos ma ochote zapraszam jak coś to spotykamy sie z grupą z Koluszek o 13.40 w Koluszkach na ul.brzezińskiej a Wigury (na światłach) jest tam po prawej stronie jadąc od Brzezin do Koluszek parking jak coś mój nr 604937692 ... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Arecki_ELW Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Widziałem jak kolumna moto przejechał przez Gałkówek w obstawie policji i straży pożarnej, trochę maszyn było, więc chyba zlot się udał... Niestety obowiązki zatrzymały mnie w domu i z bąblami machaliśmy stojąc przed bramą... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Pogoda pod koniec nie dopieściła ale było warto w skali od 1 do 10 daje 9. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ...Ci co nie byli niech żałują grochówka była mniam mniam Coś trochę organizacja szwankowała http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ...Ale to szczegóły.. :decayed: Strzelam na ślepo było koło 50 sztuk motocykli P.S dużo ludzi wychodziło przed bramę .... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Arecki_ELW Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 W Gałkówku to raczej rzadko spotykany widok, tyle motocykli w jednej kolumnie i jeszcze w obstawie.... 0 Cytuj
suzuki Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jak na pierwszy zlot to było super. Motocykli było sporo. Z roku na rok badzie tylko lepiej. Gratulacje za pomysł. LWG. 0 Cytuj
rudi0018 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jak na pierwszy zlot to naprawdę było bardzo dobrze. ; ) Niech żałują Ci co nie byli i potrafili tylko krytykować na forum.. ; ] Organizacja miała pewne niedociągnięcia, ale na pierwszy raz było ok. ; p Z tego co wiem to było ponad 100 sztuk ; D 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki
jezior188 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Śmiało można powiedzieć że zlot jak na pierwszy sie udał. Było troche osób z Tomaszowa, Łodzi a i nawet trafiła sie grupa z Warszawki. Nie było tak źle jak sie zapowiadało 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Faktycznie jak na pierwszy raz bylo niezle.Ja przed grochowka sie odlaczylem dzialac w ogrodku.Ale bylo zacnie.Czekam na przyszly rok,moze bedzie wiecej atrakcji 0 Cytuj
japrzem-trike Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Myślę że jak na pierwszy raz to było OK, w przyszłości życzę organizatorom żeby było tylko lepiej, miło było poznać ludzi z okolicy z którymi czasem się mija. Przypadkiem zasłyszałem że wydano ponad dwieście porcji grochówki 0 Cytuj
Dann Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Atrakcji trochę mało było licząc pokazy straży czy deszczyk http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Ale moim zdaniem jeżeli będzie ten zlot pielęgnowany i co roku będzie się odbywał będzie miał aprobatę społeczności motocyklowej to na pewno będzie można napisać Dużymi literami ZLOT MOTOCYKLI KOLUSZKI! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Maciek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wszystko fajnie tylko urzędnicy i organizatorzy zapomnieli o jednym,to że oni mają wolną sobotę to nie znaczy że inni nie pracują i o nich też trzeba pomyśleć,bo to są normalni ludzie którzy pracują i mają rodzinne obowiązki,a motocykl jest pasją i przyjemnością w wolnym czasie... Każdy szanujący się zlot jest organizowany w Niedzielę,a nie w sobotę o 14-tej,szkoda że nie o 9-tej!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich którzy nie mieli szans pojechać!!!!!!! 0 Cytuj
suzuki Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Znalazłem filmiki na youtube o ZLOCIE W KOLUSZKACH 0 Cytuj
Nameless Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Każdy szanujący się zlot jest organizowany w Niedzielę,a nie w sobotę o 14-tej Co Ty gadasz? 0 Cytuj
piyok Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 każdy szanujący się zlot jest organizowany od piątku do niedzieli z następującym rozkładem: Piątek - zjazd ludzi i szaleństwo do odciny Sobota - dojeżdżają niedobitki i ciąg dalszy szaleństwa Niedziela - wszyscy się rozjeżdżają Przynajmniej tak było za starych dobrych czasów na zlotach u Marynarza w Ozorkowie, gdy jeszcze motóra mało kto miał 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
japrzem-trike Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 nadal istnieją takie Zloty i to nie tylko u Marynarza...bo to są prawdziwe Zloty, moim zdaniem takie kilkugodzinne zjazdy nie powinno nazywać sie zlotami tylko jakoś inaczej... ale to tylko moje skromne zdanie, w sumie najważniejsze żeby spotkać sięa reszta to sprawa umowna 0 Cytuj
Dann Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tak spotkać się i przeprowadzić bardzo obszerną rozmowę na temat triki Jarka :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi