Ivo Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Opublikowano 18 Lipca Witam Czy ktoś z uczestników lub gości szacownego forum posiada jakiekolwiek informacje techniczne na temat motocykla Beta Euro 350. Będę wdzięczny za każdą informację. Pozdrawiam Wojtek 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca Cześć, Jakich informacji potrzebujesz? Czego nie znalazłeś w internecie? Piszesz o jakiekolwiek informacje więc prosze: Silnik: Jednocylindrowy, 4-suwowy, chłodzony cieczą, o pojemności 349 cm³. Układ zaworowy: DOHC, 4 zawory tytanowe. Rozrusznik: Elektryczny. Przeznaczenie: Motocykl terenowy, enduro. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Ivo Opublikowano 24 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca Witam Nie wyraziłem się jasno. Potrzebuję jakichkolwiek informacji serwisowych dotyczących silnika. Wiem, że jest to silnik Suzuki, natomiast jest modyfikowany pod ten konkretny model. W moim najprawdopodobniej jest uszkodzony rozrusznik. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Opublikowano 25 Lipca To co ja znalazłem w sieci: Producent Beti raczej nie udostępnia osobnych instrukcji serwisowych dla Euro 350. W przypadku awarii części np. rozrusznika pomocny może być Suzuki DR350 (oryginalne części pasują, ale Beti mogą mieć minimalne modyfikacje mocowań).Zerknij do dokumentacji DR350 (rok 2004–2006), często zawiera specyfikacje mechaniczne, według forów zagranicznych Beti bazowały na tej wersji lub zbliżonej generacji. 2 Cytuj Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Rekomendowane odpowiedzi