Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Czy ktoś z uczestników lub gości szacownego forum posiada jakiekolwiek informacje techniczne na temat motocykla Beta Euro 350. Będę wdzięczny za każdą informację. 

Pozdrawiam Wojtek 

Opublikowano

Cześć,
Jakich informacji potrzebujesz? 
Czego nie znalazłeś w internecie? 
Piszesz o jakiekolwiek informacje więc prosze:

• Silnik: Jednocylindrowy, 4-suwowy, chłodzony cieczą, o pojemności 349 cm³.
  • Układ zaworowy: DOHC, 4 zawory tytanowe.
  • Rozrusznik: Elektryczny.
  • Przeznaczenie: Motocykl terenowy, enduro.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Witam 

Nie wyraziłem się jasno. Potrzebuję jakichkolwiek informacji serwisowych dotyczących silnika. Wiem, że jest to silnik Suzuki, natomiast jest modyfikowany pod ten konkretny model. W moim najprawdopodobniej jest uszkodzony rozrusznik.

Opublikowano

To co ja znalazłem w sieci:

Producent Beti raczej nie udostępnia osobnych instrukcji serwisowych dla Euro 350. W przypadku awarii części np. rozrusznika pomocny może być Suzuki DR350 (oryginalne części pasują, ale Beti mogą mieć minimalne modyfikacje mocowań).Zerknij do dokumentacji DR350 (rok 2004–2006), często zawiera specyfikacje mechaniczne, według forów zagranicznych Beti bazowały na tej wersji lub zbliżonej generacji.

Masylant – Marketing dla Motoryzacji
Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.
📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Opublikowano

Dziękuję 

Będę szukał 

Pozdrawiam