Goswee Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja Cześć. zainteresował mnie ostatnio wyjazd tygodniowy z motormanii- los cojones VIP. Ponieważ nie jest to tania impreza, w dodatku za granicą,to chciałbym zebrać opinie, żeby się nie nadziać. Może ktoś z was słyszał, zna kogoś kto był lub sam był na takim wyjezdzie? Może macie doświadczenia z innych imprez motormania? Będę wdzięczny za kilka słów od każdego, kto coś tam wie. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Czołem, Lata temu był na takim wyjeździe Motormanii @Strozz, ale nie wiem czy tu zagląda musiałbyś napisać do Marcina na priv. Zdjęcia na łamach czasopisma, gdy były drukowane to też dostarczał do jakiegoś artykułu @Smooth, więc być może poznał bardziej właściciela i jakieś zdanie może dodać w temacie. Poznałem swego czasu człowieka, który był na takim wyjeździe i polecał, ale nastawiony był na jazdę, nie na odpoczynek i podobno to spełniło jego oczekiwania = dużo jazdy, dużo dawki wiedzy, dużo rozrywki. Natomiast jest postacią anonimową, nie jest na tym forum abym Ci go namierzył. 1 Cytuj Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Rekomendowane odpowiedzi