Pionuś Opublikowano 15 Maja Zgłoś Opublikowano 15 Maja Siemka wszystkim.W szkole jest organizowana impreza dla dzieci i jak ktoś chce pokazać swoje moto to byloby milo. Poniżej podaję szczegóły.Jak ktoś chętny proszę o info. Dzięki Szkola podstawowa nr 55 ul. Mackiewicza Piatek 30.05 godzina 10 4 Cytuj
ErR Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja Dawaj znać coś więcej. To jest moja podstawówka więc może i bym się wybrał :) 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 20 Maja Zgłoś Opublikowano 20 Maja 16 godzin temu, ErR napisał(a): Dawaj znać coś więcej. To jest moja podstawówka więc może i bym się wybrał Nie za stary jesteś, by chodzić do podstawówki? 😁 A na poważnie, @Pionuś, poprosimy o więcej szczegółów. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja W dniu 20.05.2025 o 09:09, ErR napisał(a): Dawaj znać coś więcej. To jest moja podstawówka więc może i bym się wybrał Jeszcze tylko nie wiadomo czy motocykl brać czy pieszo przyjść 1 Cytuj Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Piuriel Opublikowano 23 Maja Zgłoś Opublikowano 23 Maja No jest data, jest godzina i jest adres... Co Wam brakuje? :P 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi