Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

FŁM NIGHT 2024 - #9 EDYCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Stowarzyszenie FŁM
Opublikowano

FMWYD29.08ODZWHITE.png.dd8049e65b6e7aab9ca2fa8fc3fedd9b.png

Wielkimi krokami zbliża się 9 edycja wyjątkowego wydarzenia FŁM NIGHT, którą łączymy z multibrandowym salonem Liberty Motors w Łodzi! Dlaczego? Poprzednia edycja odbiła się szerokim echem, postanowiliśmy przebić poprzednią i zrobić jeszcze grubszy event

Przypominamy, że to spotkanie wieczorem, trwające do późnych godzin, czyli czwartkowy spot nocą! Zaplanuj sobie lepiej wolny piątek, aby nie żałować, że ominąłeś/aś FŁM NIGHT 👊

📍 Lokalizacja spotkania, to Rybakówka (adres: Tuszyńska 17, 95-080 Żeromin)

👉 Co czeka Was na miejscu? Restauracja z bogatym menu grillowym do kupienia, napoje chłodzące i jak zawsze pamiątkowe odblaskowe wlepy 🎖

Harmonogram:
19:00 - spotykamy się w Rybakówce
20:45 - ruszamy wspólnie do Liberty Motors w Łodzi
21:15 - 23:59 - korzystamy z wybitnych promocji w sklepie odzieżowym LMS, celebrujemy nocne spotkanie przy muzyce oraz dostępnym Drink Bar'em! (osoby chętne mogą pozostawić motocykl na noc)
00:00 - kończymy i wracamy do domów

Zastrzegamy sobie możliwość zmiany harmonogramu w zależności jakie będą warunki atmosferyczne. Zakładamy, że noc będzie gorąca! 🌠

Uwaga! Salon Liberty Motors w Łodzi będzie czekał na Was już od godziny 20:00, więc jeśli nie lubicie tłumów, udajcie się na własną rękę na Dąbrowskiego 215 w Łodzi i czekajcie na przyjazd całej ekipy motocyklowej 🏍

Opublikowano

No dobra gawiedzi. 

Chce się oświadczyć mojej Magdalenie. 

Czy myślicie że na FLM najt to dobry pomysł. 

Raczej mam na myśli rybakowke niż stripy w liberty potem heheh 

Macie jakiś pomysł? 

Ja mam, może jakieś kuleczko i fanfary przed ruszeniem w paradę? 

Taki mi pomysł wpaść wpadł 

Macie lepszy? 

Pomożecie? 

Opublikowano
  W dniu 16.08.2024 o 20:47, Cichy Brus napisał(a):

No dobra gawiedzi. 

Chce się oświadczyć mojej Magdalenie. 

Czy myślicie że na FLM najt to dobry pomysł. 

Raczej mam na myśli rybakowke niż stripy w liberty potem heheh 

Macie jakiś pomysł? 

Ja mam, może jakieś kuleczko i fanfary przed ruszeniem w paradę? 

Taki mi pomysł wpaść wpadł 

Macie lepszy? 

Pomożecie? 

Rozwiń  

Moja nie wiedziała co chce na gwiazdkę i wypaliła, że jej wystarczy jajko niespodzianka. Jak powiedziała tak zrobiłem. Otworzyłem ostrożnie papierek, wyjąłem z środka zabawkę i włożyłem pierścień. Delikatnie zawinąłem w oryginał i tak położyłem pod choinką. Wszyscy wiedzieli, że jajko jest dla niej, więc czekało pod choinką. Przy otwieraniu prezentów nie wiem kto był w większym szoku, ona czy rodzina ;) 

• 2 tygodnie później...