Smooth Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 (edytowane) To mój pierwszy spot czwartkowy od kilku lat. Trochę się pozmieniało. Ludzie wydają się jakby starsi a motocykle młodsze Dobrze było wrócić i zobaczyć kilka znajomych twarzy A jeśli chodzi o motocykle to mam wrażenie, że marka Kawasaki zdominowała ten spot. Zapraszam do galerii, warto się do niej dodać, bo będę ją jeszcze aktualizował o nowe zdjęcia.. Link do galerii - https://photos.app.goo.gl/b67Y6noteN2tR2tg7 Edytowane 30 Czerwca 2024 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Buell sound
Bulba Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 Mam ogromną prośbę do kierownika przepięknej urody Kawasaki Z1000SX. Czy podzielisz się kolego numerem lakieru ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
ErR Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 W dniu 5.07.2024 o 23:10, Bulba napisał(a): Mam ogromną prośbę do kierownika przepięknej urody Kawasaki Z1000SX. Czy podzielisz się kolego numerem lakieru ? Cześć Łożesz. Nie mam pojęcia jaki to kolor. Na pierwszy rzut oka to jakby zielony . W tym rzecz, że nawet na grupie z1000sx jest problem z określeniem kodu, ponieważ jest dziwne odczucie pomiędzy użytkownikami że kazdy rocznik miał ciut inny "zielony" odcień. I Wszyscy zalecają aby na dobór lakieru jechać do specjalisty na badanie komputerowe. Poszukam jeszcze na grupie czy w dokumentach i jakbym znalazł to napiszę 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi