JAREK-XJR Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Dobry parę lat temu kolega Jaszczomb pomógł zdobyć dla naszego ośrodka laptopy, które jego firma wysortowywała. Gdyby ktoś z Szanowanych forumowiczów miał wieści, że jakaś firma, korporacja itp wymienia sprzęty na nowe i chętnie odda potrzebującym to Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy nr 3 w Łodzi z radością przyjmie taki sprzęt. 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Pojedyncze sztuki również, czy raczej mówimy o masowych przekazach? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Dowiem się co mogę. W firmie mamy licytacje laptopów na cele charytatywne, zapytam czy możemy zrobić odwrotnie. Przekazać laptopy. -jakaś papierologia jest możliwa? Darowizna, etc? Wiesz to korpo @MaciejM może Wy kogoś macie znajomego w serwisie? Edytowane 22 Czerwca przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 5 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Przepraszam za brak odzewu, obowiązki i choroba mnie zmogły. Tak - pojedyncze sztuki też mile widziane. Tak - papierologia jest również możliwa. Żeby doprecyzować, chodzi o jakieś 5 - 6 sztuk. Edytowane 5 Lipca przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi