MaRRcin Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, jezeli ktos z was posiada Vstroma 1000/650, z750, fz6s (w owiewkach) lub vfr800i ale bardzie v-tec i pozwolilby mi sie do tego rodzaju moto przymierzyc, obejrzec, ewentualnie przejechac to bylbym wdzieczny. Wlasnie jestem na etapie zakupu nowego moto i celuje wlasnie w te egzemplarze. Tym razem ma to byc moto do turystyki bo w f4i pozycja negatywnie wplywa na nadgarstki i nie tylko. 0 Cytuj
adamon Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 wal smiało zdzwonmy sie na gsm to sie jakos ustawimy 0 Cytuj
Mibu Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja mam tą starszą VFR-kę, jak byś chciał się przymierzyć to też nie ma problemu Jak coś to jutro powinienem być pod centralem... 0 Cytuj
Koper Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 A ja chętnie przymierzyłbym się do f4i, jak będziesz dzisiaj na spocie, to bym sobie na niej usiadł chociaż zobaczyć jak pozycja, bo z tego co czytałem, to najwygodniejsze 600 w tej klasie 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 znajomy ma zdrową sztukę DL 650 z abs'em do spzedania + full dodatków tylko moto jest w Essen ale loty do Dortmundu za grosze z Łodzi 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Elfeti masz więcej info nt tego moto rocznik, cena, zdj itp. A ja chętnie przymierzyłbym się do f4i, jak będziesz dzisiaj na spocie, to bym sobie na niej usiadł chociaż zobaczyć jak pozycja, bo z tego co czytałem, to najwygodniejsze 600 w tej klasie honda już sprzedana niestety 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 http://motocykle-lodz.pl/topic/1847-dl650ak7-z-absem/ proszę bardzo, jak coś wal na priv. 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 FZ 6 S niestety w garażu, brak czasu na reanimację 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Gość peku84 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Koper jak coś to do mojej możesz się przysiąść,jak ładnie poprosisz to dam ci sieprzeleciec kawałek podbij w czwartek i po sprawie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi