szalony widzew Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Witam . Arek mam na imie . Jeździłem kiedyś burgmanem400cc. Wydarzyło się małe kuku. Zatęskniłem po 5 latach i kupiłem Hondę NT 650 deavile. Potrzeba wymienić mi w niej opony. Ktoś coś w ⛵ i okolicach poleci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Czołem ! Zadaj to pytanie w odpowiednim dziale, na pewno ktoś pomoże 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Cześć, witamy na forum. Masz dużo miejsc. Wybierz najbliższy. Generalnie to bez znaczenia, bo to nie operacja neurologiczna. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia W sumie nie wiadomo czy kolega pyta o wulkanizatora/serwis, sklep z oponami czy miejsce gdzie można dojechać stare gumy Witamy na forum 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony widzew Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Ogólnie szukam serwisu z sercem i pojęciem posiadanym przez mechaników, oczywiście w rozsądnych cenach.😁 Jestem z Widzewa wschodu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seven Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Nie wiem jak to wygląda jeśli idzie o motocykle innej marki (chyba cos tam mieli na warsztacie), ale wiem, ze ekipa od Tłokińskiego ogarnia temat wzorowo. Przedzwonić, podpytać i będzie git. Niby daleko z Widzewa, ale co dobry warsztat, to dobry warsztat. A jeśli nie oni to Wojtek z Pawłem na pewno coś podpowiedzą. LWG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja W dniu 25.04.2024 o 20:31, szalony widzew napisał(a): Ogólnie szukam serwisu z sercem i pojęciem posiadanym przez mechaników, oczywiście w rozsądnych cenach.😁 Jestem z Widzewa wschodu Zapraszamy do serwisu Honda Park przy ulicy Brzezińskiej 33/35 (obok M1). Serwis mechaniczny i oponki to żaden problem. LwG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi