seven Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam grono zapalonych motocyklistów i motocyklistek Mam na imię Maciek, mieszkam w Tomaszowie mam 30+ lat i śmigam na czarnym niczym moja dusza Vulcanie S650. Śmigam drugi sezon na "dużym" moto, ale ogólnie minie niedługo 10 lat odkąd dosiadłem swoją pierwszą "50tke" ( Kingway Łoś ). W międzyczasie parę innych 50tek się przewinęło, aż kiedyś obudziłem się rano i postanowiłem zrobić prawko i kupić coś większego. Przygodę zacząłem z Benelli TRK 251, ale szybko doszło do mnie, ze ćwiartkę to lepiej wypić niż zabierać w podróż po całej Polsce i tak skończyłem z Vulcanem s650 (jakby produkowali jeszcze prawdziwe choppery to wybór nie padłby na vulcana, ale nie narzekam). Jeżdżę głównie solo, bo pale więcej niż moje moto i trzeba się często zatrzymywać Zdecydowana większość ciekawych miejsc w woj. łódzkim mam już za sobą, wiec teraz wojaże trochę dłuższe pozwalające wyjść poza granice administracyjne naszego województwa. I tak już rozpisałem się jak na maturze, więc lewa w górę i do zobaczenia na czarnych szlakach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Do zobaczenia 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Cześć, witamy 🏍️ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Brus Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Siemanko. Zapraszamy na rozpoczęcie sezonu do Łodzi. Gdzie tramwaj bez konia chodzi. Prezydent też przystojna kobita. Chłopy aż gały wywalają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-etm Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia witaj toszowianinie ja też z TM ale jeszcze na etapie zakupu moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi