Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Maciek - Tomaszów Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grono zapalonych motocyklistów i motocyklistek :)

Mam na imię Maciek, mieszkam w Tomaszowie mam 30+ lat i śmigam na czarnym niczym moja dusza Vulcanie S650.

Śmigam drugi sezon na "dużym" moto, ale ogólnie minie niedługo 10 lat odkąd dosiadłem swoją pierwszą "50tke" ( Kingway Łoś ).
W międzyczasie parę innych 50tek się przewinęło, aż kiedyś obudziłem się rano i postanowiłem zrobić prawko i kupić coś większego.

Przygodę zacząłem z Benelli TRK 251, ale szybko doszło do mnie, ze ćwiartkę to lepiej wypić niż zabierać w podróż po całej Polsce ;) i tak skończyłem z Vulcanem s650 (jakby produkowali jeszcze prawdziwe choppery to wybór nie padłby na vulcana, ale nie narzekam).

Jeżdżę głównie solo, bo pale więcej niż moje moto i trzeba się często zatrzymywać ;)
Zdecydowana większość ciekawych miejsc w woj. łódzkim mam już za sobą, wiec teraz wojaże trochę dłuższe pozwalające wyjść poza granice administracyjne naszego województwa.

I tak już rozpisałem się jak na maturze, więc lewa w górę i do zobaczenia na czarnych szlakach :)

IMG_20230902_131403.jpg

Opublikowano

Czołem!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Do zobaczenia 👍

Opublikowano

Cześć, witamy 🏍️

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Siemanko. 

Zapraszamy na rozpoczęcie sezonu do Łodzi. Gdzie tramwaj bez konia chodzi. 

Prezydent też przystojna kobita. 

Chłopy aż gały wywalają. 

Opublikowano

witaj toszowianinie ja też z TM ale jeszcze na etapie zakupu moto

Opublikowano

Powitać