FabianRoyalEnfieldLDZ Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Dzień dobry wszystkim! Chciałem przywitać się z całą łódzką społecznością motocyklową. Mam na imię Fabian i jestem motocyklistą już od ponad 20 lat:) W tym momencie mieszkam na stałe w Ozorkowie i jeżdżę prywatnie Triumphem Street Triple 650. Jednak jak wskazuje mój nick będziecie mogli najcześciej widywać mnie na naszych spotkaniach i na ulicach na Royal Enfield ponieważ od 24 lutego prowadzę salon tej marki na Widzewie. Pewnie natknęliście się już na moje wpisy na innych grupach lub trafiliście na informację na temat salonu. Jednak pod tym nickiem jestem na forum jako Fabian- motocyklista i będę brał udział w jego życiu prywatnie. Powstanie jeszcze konto oficjalne Royal Enfield i tam każdy chętny będzie mógł pytać mnie o wszystko jak również będą pojawiać się tam informacje dotyczące naszych imprez czy planów. Także raz jeszcze witam wszystkich i zapraszam z każdą sprawą gdyby było cokolwiek potrzebne- jakieś doświadczenie mam w motocyklach:) Chociaż chyba największe w sporcie. Pozdrawiam wszystkich, Fabian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Powitać, Wrzucaj swojego Street Tripla do działu "nasze motocykle" zobaczymy, ocenimy, doradzimy jak zamontować turbo 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Cześć Fabian, Miło poznać 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FabianRoyalEnfieldLDZ Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Najlepsze jest to, że sam nie wiem czym jeżdżę:😁😁😁 Oczywiście to pojemność 675, a błąd wziął się ze zboczenia zawodowego ponieważ sprzedaję pojemności 650 i z przyzwyczajenia to wpisałem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Możesz edytować 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Cześć, 👋 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi