Wojtek80 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Cześć wszystkim! Jestem z Łodzi, jeżdżę od jakichś 15 lat motocyklami. Najpierw były dwie Yamahy TDM850, potem Fazer 1000, teraz Teresa 1200. Jeżdżę bo lubię, pracuję bo muszę Co raz mnie czasu na hobby, dlatego żeby wiedzieć co się dzieje dołączyłem do forum LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Uszanowanie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego LwG 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi