Mawet Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 "11 września 2011 - "Poznaj Podkarpacie na dwóch kołach" Już dziś chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić na Pierwszą Krajoznawczą Imprezę "Poznaj Podkarpacie na dwóch kołach". Cel jest prosty - nakręcenie kilometrów i poznanie pięknych zakątków Podkarpacia a wieczorem wspólne spotkanie i rozdanie nagród. Start Salon Ring Road, Rzeszów, ulica Okulickiego 6 tel 661750750 /172502008 W godzinach 8:00-12:00 będziemy czekać na Was pod salonem Ring Road. Każdy uczestnik wypełni krótką ankietę i otrzyma mapę przejazdu. Trasa będzie liczyć około 300 km. Trasa Przejazd będzie liczył ok. 300 km i będzie przebiegał przez piękne tereny naszego województwa mało uczęszczanymi drogami z dobrą nawierzchnią. W połowie trasy będzie przygotowany catering, tak aby każdy uczestnik mógł się posilić i odpocząć. Na trasie będą także rozstawieni profesjonalni fotografowie z TVNu - każdy otrzyma na e-maila link, z którego będzie mógł pobrać profesjonalne zdjęcia zrobione na najładniejszych odcinkach trasy każdemu z Was! Na trasie będzie także kamera - aby zobaczyć się w TV Rzeszów Meta Zakończenie imprezy odbędzie się w Red Zone, ul. Torowa 3. Na 18:00 zaplanowane jest rozdanie nagród w kilku kategoria, które pozostaną niespodzianką... ale jedno jest pewne - nie liczy się czas przejazdu. Najładniejszy motocykl? Największa pojemność? Niech to będzie niespodzianka. Organizatorzy: - Forum motocyklowe "Podkarpackie Dwa Kółka" - Ring Road Rzeszów - autoryzowany serwis i dealer YAMAHA, ulica Okulickiego 6 - Red Zone Rzeszów Opis i zdięcia z forum polishbanditcrew.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wow, wycieczka robi wrażenie Tylko zawsze nie wiadomo co przyniesie pogoda i czy zjawi się ekipa z FŁM Na pewno trochę paliwa na taką imprezę by poszło, dlatego mam przeczucie, że nie będzie za dużo chętnych 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 w naszym wypadku to 700km do zrobienia z czego 300 raczej żółwim tempem. Cieżka sprawa, aczkolwiek fajna droga na rzeszów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dlaczego żółwim tempem? Każdy jedzie jak chce. Dla nas to w sumie ponad 900km (300 do Rzeszowa, 300 po Bieszczadach, 300 do Łodzi);] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dla prawdziwych motocyklistów, podoba mi sie, wracam 10 z urlopu ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 dla prawdziwych motocyklistów, podoba mi sie, wracam 10 z urlopu ...Lubię takie podejście 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wybiera się ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak narazie ja i brat (jeśli odbierze moto z warsztatu,niby odbiór ma w środę). Tylko my lecimy w sb do mielca, tam nocleg, nd rano do Rzeszowa na rajd, po rajdzie powrót do mielca- nocleg i w pon rano do domu. Lub od razu po rajdzie w nd, jeszcze nie wiemy. Nocleg mamy zaklepany u kolegi z forum bandita. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak mi się uda urlop wziąść w poniedzialek to też pojadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zsadist Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 okolice SUPER !!! nawet sobie urlop załatwiłem na tą wyprawę! kombinowałem, że mało nie osiwiałem... i chyba nie będę mógł dołączyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png suzanna coś kaprysi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A co się dzieje z moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zsadist Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 dławi się, Kolego, i to coraz bardziej... a że niesprzyjające okoliczności u mnie watahą uderzają to dopiero w tym tydniu do niej zajrzę... czuję coś, że to zawory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 No to już, wiem że na 95% nie jadę:/ Takie życie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Hm pewnie sam pojadę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 będziesz wracał tego samego dnia czy do Pabianic powrót na noc w niedzielę? zastanawiam się nad tym wypadem, ale słaba jazda na noc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jeśli wyjdzie na to że będę sam musiał jechać to chyba pojadę w sobotę zahaczę nad Solinę tam się gdzieś przekimam.W niedzielę ta trasa z Rzeszowa a co do powrotu to zależy jak się będę czuł na siłach.Jak by ktoś jeszcze jechał to się można zawsze dogadać co i jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dario29 i jak byłeś na tej imprezie? Jak wrażenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi