Cichy Brus Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Cześć wszystkim. Jestem Mateusz. Aktualnie r1150gs 2001 Yz 450f 2004 w 4 biegach. Ogar 200 1986, kupił dziadek na grzyby. Były różne motory w rękach. Vn800 classic. Gsxf 600 jajko Krótko vtr 1000 firestorm A nawet virago 535, no cóż.... Narazie śmigam krajówke. Od karpacza po Łebe. Polska mnie cały czas interesuje w imie powiedzenia cudze chwalicie swego nie znacie. Dlatego w tym roku chciałbym poznać i wywrócić na lewą stronę chociażby region Mazur. W przyszłości marzy się jednak albo gtr 1400 albo jakiś duży Harley z batwingien który mnie miażdży wyglądem i klimatem. LEWA Do zobaczenia na rozpoczęciu w Łodzi lub w Cz-wie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Siemano ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Powitać 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego siemano Mateusz 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego (edytowane) Powitać Edytowane 28 Lutego przez Mikado33 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi