Czarna Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A dziś też będzie spotkanie na pizzę bez pizzy? :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 zależy ile osób będzie głodnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Mijaliśmy się dzisiaj w okolicach Rąbienia, gdzie żeś leciał ?? chyba to nie ja bo wczoraj na moto nie wsiadałem, ktoś sie podszywa pode mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 chyba to nie ja bo wczoraj na moto nie wsiadałem, ktoś sie podszywa pode mnie heh! Gość twojej postury, tundercat w tym samym malowaniu, jeszcze mi machnął. Jak nic ktoś jeździ i się podszywa, albo lunatykujesz wieczorami !! haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Coś w tym lunatykowaniu jest,bo zawsze jak wsiadam rano na moto to wacha wyjeźdzona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Się ktoś wybiera??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jak pisze się jakaś ekipa to ja też dziś wolne to można:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 O 17.45 zaczynam konsumpcję jak coś,ktoś,chciał kawałek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 ja jadę o18na mecz Orła, wiec nie dam rady. innym razem zawitam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 OT Fajnie, że napisałeś, że mecz na 18 bo na stronie nie widziałem godziny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ruszać tyłki a nie my już na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Joł-ludziska! Była pizza gorąca,muza gospel... i te brykające dziewki... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Spytajcie Darcia. Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dzisiaj byliście na pizzy??przed 18 lecieliśmy przez konstantynów z torunia i na świderki nawet się zatrzymaliśmy w kanzasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dzisiaj byliście na pizzy??przed 18 lecieliśmy przez konstantynów z torunia i na świderki nawet się zatrzymaliśmy w kanzasie Trza było zajechać do galerii... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To was widzieliśmy jechali sobie Panowie ale lewej w gorzę nie widziałem ojj nie ładnie ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 no lecieliśmy w 6 maszyn i mieliśmy przystanek przy lodziarni:P Zino jak bym wiedział to bym zajechał z wariatami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi