Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dziś też będzie spotkanie na pizzę bez pizzy? :-P

Opublikowano

zależy ile osób będzie głodnych

Opublikowano

Mijaliśmy się dzisiaj w okolicach Rąbienia, gdzie żeś leciał ??

chyba to nie ja bo wczoraj na moto nie wsiadałem, ktoś sie podszywa pode mnie ;)
Opublikowano

chyba to nie ja bo wczoraj na moto nie wsiadałem, ktoś sie podszywa pode mnie ;)

heh! Gość twojej postury, tundercat w tym samym malowaniu, jeszcze mi machnął. Jak nic ktoś jeździ i się podszywa, albo lunatykujesz wieczorami !! haha

Opublikowano

Coś w tym lunatykowaniu jest,bo zawsze jak wsiadam rano na moto to wacha wyjeźdzona :riding:

Opublikowano

Jak pisze się jakaś ekipa to ja też dziś wolne to można:)

motox.png
Opublikowano

O 17.45 zaczynam konsumpcję jak coś,ktoś,chciał kawałek :drool:

Opublikowano

ja jadę o18na mecz Orła, wiec nie dam rady. innym razem zawitam :smile:

Opublikowano

OT

Fajnie, że napisałeś, że mecz na 18 bo na stronie nie widziałem godziny.

Opublikowano

dzisiaj byliście na pizzy??przed 18 lecieliśmy przez konstantynów z torunia i na świderki nawet się zatrzymaliśmy w kanzasie

Opublikowano

dzisiaj byliście na pizzy??przed 18 lecieliśmy przez konstantynów z torunia i na świderki nawet się zatrzymaliśmy w kanzasie

Trza było zajechać do galerii...

Opublikowano

To was widzieliśmy jechali sobie Panowie ale lewej w gorzę nie widziałem ojj nie ładnie ;p

motox.png
Opublikowano

no lecieliśmy w 6 maszyn i mieliśmy przystanek przy lodziarni:P Zino jak bym wiedział to bym zajechał z wariatami :smile: