Rado Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Na picce do Konstantynowa ? Moto nie macie ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak będzie ok 10 os. to zarezerwuj ale cała Pizzerię :D:D A Pizzeria znajduje się na placu w Galerii Konstantynowskiej ciężko nie trafić . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ale w środku czy na zewnątrz ?? 1.Tarni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 to i ja się pokażę na chwilkę. Nie wiem czy będę się opychał bo już mi to nie służy. Na bank się pojawię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 tylko teraz znaleźć sponsora i możemy zaczynać hehe niestety ja nie przyjadę motocykl do remontu ;( (remont silnika , napęd , łożyska główki ramy) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja w piątek odpisze czy bede ale chyba uda mi sie jednak mnie nie będzie, no chyba że będziecie tam siedzieć do późna bo będę wolny po 21-ej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A jakaś konkretna godzinka ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 o godz 19 Ps ja wpadnę rowerem bo moto uniereuchomione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 "Galeria Konstantynów -motyl wśród biedronek" ( dla nie wtajemniczonych w knz mamy 3 biedronki ) cieniutko.... w zgierzu sa juz 4 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 jeżeli będe tylko na siłach i nic mi nie wypadnie to oczywiście się zjawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 potwierdzam swą obecnaść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Kurcze nie wiem czy się wyrobie bo jadę na rybki do Brzezin ehhh ...; / No zobaczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ewentualnie ktoś jakby mógł zabrać mnie jako plecaczek to był bym wdzięczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja też się prawdopodobnie pojawię na chwilę ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Hej! -i co, jemy pizzę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 no jemy jemy o 19 na parkingu galerii Konstantynów . ile osób będzie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No i zaliczona pizza trochę mnie przelało,ale to już szczegół 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 i znów majty mokre wystarczyło poczekać pół godziny i nie było by tak źle. Fajnie było poznać, pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam kto ma chęci wpaść do konstantynowa pod galierie konstantynów na pizze w niedziele 15 lipca czyli za tydzień ??? Chyba czegoś nie doczytałem bo myślałem że ta pizza jest jutro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 jutro też można 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Przepraszam, że nie dałam rady, ale musiałam pomóc w remoncie w domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 jutro też można Mijaliśmy się dzisiaj w okolicach Rąbienia, gdzie żeś leciał ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 w sumie jak ktoś by miał ochotę to dzisiaj też można się wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dziś mi pasuje, jeśli nie będzie padac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 to dzisiaj można się wybrać tak o 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi