Piotr Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 do posiadaczy konta u Louis'a => nie mogę zalogować się na https://www.louis.de/index.php?topic=mylouis, czy Wy też macie podobny problem? Customer number, postcode and date of birth do not match the stored data. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 U mnie logowanie tez nie działa. A zamówienie trzeba wysłąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 zgłosiłem im błąd więc poczekajmy co odpiszą Louis dzwonił do mnie - okazało się że zmienili jedną rzecz - teraz należy podać spację w kodzie pocztowym, kiedyś można było podać format 00000 teraz należy 00 000 (ze spacją po 2 cyfrze). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi