dlugosz Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Cześć, jestem Długosz. Jeżdżę od parunastu lat, zaczynałem od chińskiego supermoto, po tym skręciłem w klasę mid-adventure i tam zostałem. Obecnie posiadam XL750 i XL650V. Jestem z Łodzi, stąd moja obecność na łódzkim forum. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 17 Stycznia przez dlugosz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Cześć Długosz. WItamy na forum! 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Powitać 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego ściemka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi