Bereda Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam. Chciał bym przedstawić mój sprzęcik. Kupiłem go w pełnej serii i po obijanego, Pierwsze co to go pomalowałem go na barwy Monster Energy i założyłem LV ZX ale mocy było mało i wsadziłem silnik minarellke LC, po pewnym czasie woda z chłodzenia wpadła mi do silnika i trzeba było zrobić remont i wsadziłem wtedy wał Motoforce HPC, cylek Top Performance Due Plus Modular i wydech Bidalot s3r. W zimę zrobiłem silnik na full Racingu lecz cylinder nie wytrzymał i teraz siedzi bardzo mocny sport. Cylinder - Stage6 Streetrace po portingu Wał - motoforce Racing Wydech - Yasuni c16 wariator - Polini Evo Sprzegło - Hebo R Zawór - Polini Evo Kartery po portingu pasek - Polini Evo Gaźnik - Arreche 19mm Filtr - Polini i wiele innych rzeczy ale za dużo tu pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ciekawy nabytek, trzeba przyznać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, to mi trochę przypomina zabawę z weteranami, restaurowało się je aby trochę pojeździć i kiedy się kończyło remont to po chwili rozpoczynał się na nowo. Ale taki już był urok tych konstrukcji . Powodzenia w walce z materią . Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dobre malowanie ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dobry pocisk !!!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 U mnie przed blokiem stoi Audi oblepione takimi naklejkami "Monster", może Twoje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Widać że lubisz podłubać trochę przy sprzęcie i dobrze 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 spodziewalem sie zobaczyc tu Ducati :(btwczy w ogole ktos z was pil Monstera? IMHO najlepszy energetyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 spodziewalem sie zobaczyc tu Ducati :(btwczy w ogole ktos z was pil Monstera? IMHO najlepszy energetykU mnie na wsi w sklepie Monstery sprzedają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A już po tytule myślałem, ze w końcu będzie drugi Monsterek na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 No w jakims stopniu jest Monster xD No jak na skuterek to wyglada calkiem niezle 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No w jakims stopniu jest Monster xDNo jak na skuterek to wyglada calkiem niezle I jeszcze jak popie****** 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KidRackBrawura Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 I jeszcze jak popie****** Tym bardziej lepiej byłoby w czymś odpowiedniejszym niż bluza. 0 Cytuj It`s that old running wide problem again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 E tam nie liczy sie stroj lecz umiejetnosci xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 taaa-.- a później bd płacz jaki podrapany i poobijany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Ale wszyscy wiedzą ze młodość ma swoje prawa.Ja mając skuter potrafiłem po mieście jeździć w szortach i krótkim rękawku, wydawało mi się OK, ale z perspektywy czasu myślę sobie że było to nie mądre. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi