Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Monsterek:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym przedstawić mój sprzęcik. Kupiłem go w pełnej serii i po obijanego, Pierwsze co to go pomalowałem go na barwy Monster Energy i założyłem LV ZX ale mocy było mało i wsadziłem silnik minarellke LC, po pewnym czasie woda z chłodzenia wpadła mi do silnika i trzeba było zrobić remont i wsadziłem wtedy wał Motoforce HPC, cylek Top Performance Due Plus Modular i wydech Bidalot s3r. W zimę zrobiłem silnik na full Racingu lecz cylinder nie wytrzymał i teraz siedzi bardzo mocny sport.

Cylinder - Stage6 Streetrace po portingu

Wał - motoforce Racing

Wydech - Yasuni c16

wariator - Polini Evo

Sprzegło - Hebo R

Zawór - Polini Evo

Kartery po portingu

pasek - Polini Evo

Gaźnik - Arreche 19mm

Filtr - Polini

i wiele innych rzeczy ale za dużo tu pisać

Dołączona grafika

Opublikowano

Ciekawy nabytek, trzeba przyznać Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Witam, to mi trochę przypomina zabawę z weteranami, restaurowało się je aby trochę pojeździć i kiedy się kończyło remont to po chwili rozpoczynał się na nowo. :smile: Ale taki już był urok tych konstrukcji :smile:. Powodzenia w walce z materią . Pozdrawiam Gazela.

Opublikowano

Dobre malowanie ;D

Opublikowano

Dobry pocisk !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

U mnie przed blokiem stoi Audi oblepione takimi naklejkami "Monster", może Twoje?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

spodziewalem sie zobaczyc tu Ducati :(btwczy w ogole ktos z was pil Monstera? IMHO najlepszy energetyk

Opublikowano

spodziewalem sie zobaczyc tu Ducati :(btwczy w ogole ktos z was pil Monstera? IMHO najlepszy energetyk

U mnie na wsi w sklepie Monstery sprzedają. :decayed:
Opublikowano

A już po tytule myślałem, ze w końcu będzie drugi Monsterek na forum :P

icon3.png
Opublikowano

No w jakims stopniu jest Monster xD No jak na skuterek to wyglada calkiem niezle ;)

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

No w jakims stopniu jest Monster xDNo jak na skuterek to wyglada calkiem niezle ;)

I jeszcze jak popie******
Opublikowano

I jeszcze jak popie******

Tym bardziej lepiej byłoby w czymś odpowiedniejszym niż bluza.

It`s that old running wide problem again.

Opublikowano

E tam nie liczy sie stroj lecz umiejetnosci xD

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

taaa-.- a później bd płacz jaki podrapany i poobijany

Opublikowano

Ale wszyscy wiedzą ze młodość ma swoje prawa.Ja mając skuter potrafiłem po mieście jeździć w szortach i krótkim rękawku, wydawało mi się OK, ale z perspektywy czasu myślę sobie że było to nie mądre.