Justyna89 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Więcej: http://www.rbim.pl/ mam pytanie czy wybiera sie ktos na ten zlot? lub był juz na nim? bo ja mam zamiar jechac Edytowane 4 Lipca 2012 przez Suchy-wolk - dodanie informacji. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja chętnie bym się wybrał oczywiście jeśli tylko pogoda dopisze ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna89 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 no to trzeba wczesniej sie umowic , bo wiem ze ekipa z Piotrkowa leci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ja byłam rok temu w tym samym czasie na obozie nurkowym w Łagowie więc i na zlot zajrzałam - generalnie impreza dedykowana czoperom, skórom i starszym panom z brodami... Moim zdaniem nic ciekawego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Zlot za***isty, nie zastanawiać się tylko jechać... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi