Grzegorz 67 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Witam wszystkich. Do tej pory jeździłem samotnie i nie byłem na żadnym forum. W tym roku to zmieniam bo w grupie jeździ się weselej, a forum to nowe możliwości. Motocykle: do tej pory Yamaha XJ 600S diversion (jeszcze w garażu) i od września BMW F800S. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Powitać 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Siema 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Siemano 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi