4ride.pl Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 A wnętrze do kasku Arai możecie załatwić? Policzki i góra. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 31 minut temu, Piuriel napisał(a): A wnętrze do kasku Arai możecie załatwić? Policzki i góra. Zależne od dostępności w magazynie Arai. Proszę o telefon 536319535 ~Paweł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W lutym dzwoniłem i mieliście oddzwonić Trochę czasu mineło, moje dane kontaktowe macie napewno Dzięki 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 17 godzin temu, Piuriel napisał(a): W lutym dzwoniłem i mieliście oddzwonić Trochę czasu mineło, moje dane kontaktowe macie napewno Dzięki Dziwna sytuacja, że nie odpowiedzieliśmy 🤔 Pamiętam, że miałeś kask Arai Chaser-X, Jaki rozmiar? Wyściółkę chcesz taką samą czy grubszą / cieńszą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Dziękuje za telefon. Atmosfera czysta 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Podbijamy stawkę do 20% rabatu na kaski Arai! Zajrzyj do salonu i zapytaj się o inne przeceny dostępne na miejscu! liczba sztuk ograniczona! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi