Suchy-wolk Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Wielkimi krokami zbliża się 8 edycja wyjątkowego wydarzenia FŁM NIGHT. Przypominamy, że to spotkanie wieczorem, trwające do późnych godzin, czyli czwartkowy spot nocą! Lokalizacja: Bar Stodoła (adres: Malinka 2, 95-100 Zgierz) Start imprezy: 20:00 Data: 24-08-2023 Co czeka Was na miejscu? Muzyka, bar z bogatym menu grillowym do kupienia, napoje chłodzące i jak zawsze pamiątkowe odblaskowe wlepy. Tradycyjnie na zakończenie imprezy planowany jest wspólny przejazd do Łodzi. Start parady ok. 22:00, w zależności jakie będą warunki atmosferyczne. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2023 🔜Pamiętacie o nocnym spocie w najbliższy czwartek? Ku przypomnieniu widzimy się o 20:00 na Malince (Zgierz), czeka na Was spora garść gadżetów pamiątkowych, a dla wytrwałych, którzy przejadą całą trasę parady czeka miła niespodzianka na mecie! Wyjątkowo na finale imprezy tym razem nie będzie nudy, ponieważ trasa parady zaprowadzi nas do Liberty MotoStore i Liberty Motors w Łodzi, gdzie odpalimy oświetlenie zewnętrzne oraz za konsoletą stanie Lukat SoundSystem 🎙Dla kogo to wszystko i te starania? Oczywiście dla Was, dlatego liczmy jak co roku na wysoką frekwencję. Do zo-ba-cze-nia 🏍 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Sklep Liberty Moto Store w Łodzi podczas finału wydarzenia szykuje w godzinach 22:30 - 23:59 absolutnie mega promocję -30% na cały asortyment jaki znajdziecie na półkach w czasie naszego spotkania, który nie jest przeceniony! Szczegóły poznacie u sprzedawców na miejscu, ale ważne jest jedno - taka potężna promocja może się szybko nie powtórzyć, a to oznacza tylko jedno - ATAK na zakupy 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Wojtas Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 "...promocję -30% na cały asortyment jaki znajdziecie na półkach..." czy nie ma tu przypadkiem literówki? zamiast "p" to może "k" na kółkach 😂😂 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
jcb Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Noo, panowie szacun. Byłem pierwszy raz i jestem pod wrażeniem skali imprezy. Brawo. Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez jcb (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Ktoś robił jakieś zdjęcia? Wrzucajcie śmiało 6 godzin temu, jcb napisał(a): Noo, panowie szacun. Byłem pierwszy raz i jestem pod wrażeniem skali imprezy. Brawo. Za rok... musisz być ponownie btw. w grupie organizatorów, są również Panie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
zdz1chu Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Byłem pierwszy i na pewno nie ostatni raz 😘 3 Cytuj
jcb Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 28 minut temu, Suchy-wolk napisał(a): Ktoś robił jakieś zdjęcia? Wrzucajcie śmiało Za rok... musisz być ponownie btw. w grupie organizatorów, są również Panie Jeżeli będzie znowu ta sama "pani z marketingu" Liberty Motors, która rozgrzała atmosferę przy muzyce to będę na pewno 😉 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Kilka kadrów od Krzycha @salat z minionego wydarzenia FŁM NIGTH 2023. Dziękujemy za tak liczne przybycie, padł kolejny rekord! Naliczyliśmy, że łącznie zjechało się blisko 400 motocykli, pod sam salon @Liberty MotoStore dotarło ponad 300 sztuk! Wy-pas! + dla 18 latków wzwyż bonus poniżej: Spoiler 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ro6ert Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 5 godzin temu, jcb napisał(a): Jeżeli będzie znowu ta sama "pani z marketingu" Liberty Motors, która rozgrzała atmosferę przy muzyce to będę na pewno 😉 Oj nie Ty jeden będziesz 😉 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi