Bulba Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Witam. Przyszedł czas na moje cacuszko https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-burgman-suzuki-burgman-650-an650-an-650-stan-techniczny-perfekcyjny-ID6FwvEr.html 1 "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 (edytowane) no pięknie, taki sprzęt od takiego Użytkownika to brać w ciemno. Roześlę wieści wsród znajomych, @Bulba. Zdradzisz co będzie następne? Edytowane 8 Maja 2023 przez gary (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Oczywiście to samo Bulba składa się z kilku protein i Burgmana "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi