veetak Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Witam Szanowne Grono Jestem świeżakiem. Powaliło mnie i znowu mam nieruchomość. Yamaha FJ 1200... fajnie popatrzeć. Wbijam do Was, żeby poczytać o jeżdżeniu, kłopotach i radościach. Kiedyś, jak byłem równie młody i głupi kupiłem motor starszy ode mnie o 9 lat. Chciałem Junaka, a kupiłem nieruchome AWO. Byłem również właścicielem nieruchomości pod wezwaniem Kawasaki KZ 550. No nie do końca - raz odpaliła z pychu i rzuciła się (i mnie) na wrotnie stodoły. Teraz mam bezpieczniej, bo nie mogę popchnąć. To tak w skrócie, żeby nie przynudzać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Dzięki za podzielenie się swoją historią 👍 I witamy na Forum, tym Forum 😉🏍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Powitać 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi