Rogal Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam szanowne grono. Sprzedaje mój wieloletni motocykl jakim jest zx6r z 1998r. Moto kupiłem w lipcu 2014 i trzymam chyba z sentymentu, bo nie mam kompletnie czasu nim jeździć. Po solidnym czyszczeniu i serwisie, może jeszcze dłuuuugo służyć. Cena to 3500 a wszystkie szczegóły w linku do ogłoszenia na OLX. Piszcie, dzwońcie. Pozdro. https://m.olx.pl/d/oferta/kawasaki-ninja-zx6r-1998r-CID5-IDU7MWi.html?bs=siren_ad_posted_successfully&utm_campaign=ad_posted_successfully&utm_content=viewLink&utm_medium=email&utm_source=siren ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Miałbym bardzo blisko po odbiór, gdyby nie fakt, że nie dostałem zgody na zakup 😂 1 GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Bardzo mi przykro… Tak czy siak udało się sprzedać 😁 Proszę moderatora/admina o zamknięcie. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgodnie z prośbą W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi