krzywar Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Sprzedam hondę hornet PC36 rocznik 2003 poj. 600 cm3 kolor srebrny przebieg 39 tys km Jestem jedynym właścicielem w Polsce. Motocykl sprowadzony dla mnie 8 lat temu. Przez ten czas przejechałem 27 tys km. Przez cały okres serwisowany w serwisie Motorwings (założona serwisówka). Moto niesamowicie zwrotny, szybki i bezawaryjny.Idealny na miasto jak również na podróże poza nim. 2 kluczyki akcesoryjna szyba przednia puig akcesoryjna osłona tylnego koła w kolorze motocykla akcesoryjny uchwyt tablicy rejestracyjnej długie regulowane klamki MRV RACING manetki Barracuda siedzenie wyprofilowane i obszyte na indywidualne zamówienie przez Pracownie PJII gniazdo usb i uchwyt na telefon na kierownicy system HISS W ostatnim czasie moto przeszedł duży serwis. - opony Dunlop Qualifier II (przód i tył) w 2021 roku - wymieniono łożysko główki ramy, - wykonano regulację i czyszczenie gaźników, w 2022 roku wymienione: - cały napęd (łańcuch DID wraz z zębatkami), - świece, - olej wraz z uszczelniaczami w lagach, - płyn chłodzący, - płyn hamulcowy, - klocki przód oraz tył, - nowa tarcza tył, Olej wymieniany zawsze przed każdym sezonem - Motul 5100 Aktualne badanie techniczne do 06.10.2023 oraz OC do 07.10.2023 W przeszłości miałem jedną "parkingówkę" czego niewielkie oznaki widoczne są na dekielku oraz osłonie tłumika. W chwili obecnej sprzęt bez żadnego wkładu finansowego. Cena do niewielkiej negocjacji po obejrzeniu motocykla. Jazda próbna po wyłożeniu równowartości. link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/d/oferta/honda-hornet-zadbany-motocykl-od-pierwszego-wlasciciela-CID5-IDTHm2z.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 Zapraszam do kontaktu *5*0*7*4*9*9*9*9*1
krzywar Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 motocykl sprzedany, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi