Królu Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Chciałem się pochwalić perełka moja nowa. Kolor Pearl purplish Black mica. Praktycznie 100% oryginał, w stanie dość dobrym. Do poprawki: - wymiana szyby z tej czarnej MRA na oryginalna. Już zakupiona muszę przepolerowac. - montaż osłony łańcucha, mam już oryginalna. Kwestia wyczyszczenia. - zakup, bądź obszycie fotela pasażera. - powrót do oryginalnego błotnika tylnego, bo niestety obecny ktoś perfidnie oberznal. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Królu (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Gratki! Wygląda solidnie. Pochwal się fotkami po zmianach. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Kurde, to jest klasyka gatunku! Gratulacje Może @Koper poratuje jakąś poradą z częściami? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgodnie z zapowiedzią wpadła oryginalna szyba, oraz oryginalna osłona łańcucha. 4 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi