Królu Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Chciałem się pochwalić perełka moja nowa. Kolor Pearl purplish Black mica. Praktycznie 100% oryginał, w stanie dość dobrym. Do poprawki: - wymiana szyby z tej czarnej MRA na oryginalna. Już zakupiona muszę przepolerowac. - montaż osłony łańcucha, mam już oryginalna. Kwestia wyczyszczenia. - zakup, bądź obszycie fotela pasażera. - powrót do oryginalnego błotnika tylnego, bo niestety obecny ktoś perfidnie oberznal. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Królu (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Lancet Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Gratki! Wygląda solidnie. Pochwal się fotkami po zmianach. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Suchy-wolk Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Kurde, to jest klasyka gatunku! Gratulacje Może @Koper poratuje jakąś poradą z częściami? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Królu Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgodnie z zapowiedzią wpadła oryginalna szyba, oraz oryginalna osłona łańcucha. 4 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Rekomendowane odpowiedzi