Skocz do zawartości

Zakończenie Sezonu Motocyklowego 2022 - Port Łódź

karwoj25

Rekomendowane odpowiedzi

Super, że wrzucacie tutaj posty dla osób które nie posiadają Facebooka :) 

Na pewno zawitam jak co sezon.

Tomku @Spons78 dasz więcej informacji? Harmonogram imprezy, jakie atrakcje itd. :)👌

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 2 tygodnie później...

Tomek informacji więcej nie dał, trzeba było jechać w ciemno :D ale było warto :)

Impreza udana, atrakcje te same co rok temu, motocykli cały parking :)

@Spons78 - mam parę pytań: kto wpadł na pomysł, żeby na scenę wcisnąć prawie-prezydenta i dać mu mikrofon? Zdecydowaliście o tym na posiadówce partyjnej? No i ostatnie pytanie: czy było słychac buczenie, kiedy przedstawiałeś gościa honorowego? :D

Naprawdę, mógł tam pojawić się ktokolwiek, ale wybraliście faceta, który opowiedział nam jak bardzo chciałby jeździć, ale jak bardzo nie może. Na odpowiedzi do postawionych pytań nawet nie liczę, więc do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu 2023 :D

GS500 icon3.png

Też byłem i też uważam, że warto było - motocykli prawie tyle, co na otwarciu .

Zabrakło mi tylko gadżetów - nie dostałem nawet nalepki, "blaszek" żadnych nie było, widać budżet skromniejszy. No i Forum jak "ciało"  też znów nie wystąpiło.

Ale atmosfera super! Ciekawe, czy ktoś pokaże jakieś foty.

PS. Przy okazji pytanie do uczestników - czy ktoś nie znalazł interkomu (SENA) na zlocie? Znajomy zgubił w trakcie zwiedzania. Może ktoś coś?

Edytowane przez Lancet (wyświetl historię edycji)

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

W dniu 16.10.2022 o 14:52, karwoj25 napisał:

mam parę pytań: kto wpadł na pomysł, żeby na scenę wcisnąć prawie-prezydenta i dać mu mikrofon? Zdecydowaliście o tym na posiadówce partyjnej? No i ostatnie pytanie: czy było słychac buczenie, kiedy przedstawiałeś gościa honorowego? :D

Naprawdę, mógł tam pojawić się ktokolwiek, ale wybraliście faceta, który opowiedział nam jak bardzo chciałby jeździć, ale jak bardzo nie może. Na odpowiedzi do postawionych pytań nawet nie liczę, więc do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu 2023 :D

No co zrobić. Wybory tuż tuż a ten prawie prezydent jest wpychany przez rządzących dosłownie wszędzie bo ma być kolejnym prezydentem łodzi... wiec kampania toczy się nie od dziś.  Też mi się to nie podobało no ale kumpel kumpla musi promować - nie lubię wszędzie wciskanej polityki. Nie jest motocyklistą, nie jest prezydentem to na ch. się wypowiadał. Nie miał nic do powiedzenia - czysta polityka. I jeszcze na zdjęciach na pierwszym planie z dzieckiem .... eh.