Suchy-wolk Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 ➡ Za niespełna kwartał odbędzie się tegoroczna edycja MotoMikołajów Łódź, ale tak na prawdę jej ostateczny kształt i zebrana kwota zależy tylko od Was! Dlatego już dziś zgłoś się z produktem lub usługą, jaką jesteś w stanie przekazać na rzecz charytatywnej zbiórki. Jak zawsze wszystkie fanty oraz vouchery zostaną wystawione na aukcje na portalu Allegro , a zebrane pieniądze będą przekazane dla naszych podopiecznych z łódzkich Domów Dziecka 👊 ✅ Nie masz firmy lub pomysłu, jak pomóc w aukcjach? Opisz swój pomysł, podaj kontakt do firmy sąsiada, kolegi czy rodziny, a my spróbujemy to jakoś połączyć w spójną całość . Nie poddajemy się, cel jest szczytny! 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wielkimi krokami zbliżają się motomikołajowe kwesty w centrach handlowych! 🎅 Jeśli chcesz wesprzeć akcję i możesz udostępnić swój motocykl do Manufakturzy i/lub Portu Łódź, wyślij mail do:➡️ kosmaty@motocykle-lodz.pl 🎅26.11 Manufaktura🎅3.12 Port Łódź Główną z atrakcji, które przyciągają odwiedzających centra handlowe są właśnie Wasze motocykle, dlatego zachęcamy, aby również w taki sposób wesprzeć tegoroczną akcję!🎅🙂 Jeśli sam/a nie możesz udostępnić motocykla, to przekaż wiadomość dalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 18 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Tak będą prezentowały się wlepki na tegorocznej akcji: 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Wczoraj wystartowały nasze charytatywne aukcje na Allegro!🎅 Znajdziecie je pod tym linkiem: https://allegro.pl/uzytkownik/motobajki Co w tym roku znajdziecie? Tradycyjnie okolicznościowy znaczek akcji MotoMikołaje Łódź, a także mi.in. voucher na szkolenie motocyklowe z ADV Academy, autograf Kamil Stoch i Marcin Gortat, voucher na usługi w Andy-Fashion, weekend z motocyklem od Dealer Kawasaki Tłokiński Łódź i wiele innych! Co kilka dni będą pojawiały się nowe aukcje, dlatego obserwujcie aukcje na bieżąco! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Zostań MotoMikołajem w swoim miejscu pracy! Prowadzisz własną działalność? Jesteś pracownikiem w korporacji? Masz możliwość przeprowadzenia zbiórki w swoim miejscu pracy?Jeśli tak, to wyślij zgłoszenie na adres: admin@motocykle-lodz.pl lub do mnie na priv z danymi firmy, w której moglibyśmy pozostawić skarbonę kwestarską oraz numerem telefonu do siebie.Pomaganie jest fajne 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Wynik zbiórki w C.H. Pasaż Łódzki : 2472,81 zł i 0,06 Euro Wynik zbiórki w Manufakturze: 11 465,33 zł oraz 47,86 EUR, 1 GBP, 1 USD! Base and Top (1).mp4 Base and Top.mp4 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Zbliża się FINAŁ akcji! Dlatego zapraszamy Was na wielką paradę motocyklową (oczywiście w strojach mikołajów) 10 grudnia, aby wręczyć świąteczne prezenty Podopiecznym Domów Dziecka nr. 2, 3, 6 oraz 15 w Łodzi. Plan imprezy: 10.00 rozpoczęcie zbiórki na parkingu Leroy Merlin 10.30 wjazd na rynek Manufaktury od strony drogi technicznej przez rondo przy MS2 11.30 wyjazd na paradę ulicami: Ogrodowa, Zachodnia, Próchnika, Piotrkowska, Nawrot, Targowa. 12.00 przyjazd do EC1 – Łódź Miasto Kultury 13.00 zakończenie imprezy Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Mała (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Gdzie można znaleźć stroje Mikołajowe na motocykl? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 11 godzin temu, Aviator napisał: Gdzie można znaleźć stroje Mikołajowe na motocykl? W każdym markecie typu Castorama, Auchan itd. Ja kupiłem w Leroy Merlin jakiś czas temu, zawsze leży tego w brud na stoiskach świątecznych 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) REGULAMIN PARADY MOTOCYKLOWEJ MOTOMIKOŁAJE 20221. Organizatorem parady motocyklowej jest Fundacja Motobajki2. Termin parady : 10 grudnia 2022 roku godzina 12.00 – 13.003. Zbiórka na paradę na parkingu przed LEROY MERLIN w Manufakturze od godziny 10.00 (wjazd od ul. Karskiego)4. Wjazd na rynek Manufaktury od strony drogi technicznej przez rondo przy MS2 o godzinie 10:30.5. Wyjazd na paradę z rynku Manufaktury o godzinie 11.30TRASA PARADY: Ogrodowa, Zachodnia, Próchnika, Nawrot, Piotrkowska, Targowa 1/36. W paradzie biorą udział motocykliści, którzy dołączą na miejscu zbiórki przed wyruszeniem parady.7. OBOWIĄZUJE BEZWZGLĄDNY ZAKAZ WŁĄCZANA SIĘ DO KOLUMNY MOTOCYKLOWEJ PODCZAS JEJ PRZEMIESZCANIA ULICAMI MIASTA.8. W czasie parady - wzdłuż przemieszczającej się kolumny motocyklowej – czuwają służby porządkowe organizatora.9. Nad bezpieczeństwem uczestników parady czuwa oprócz organizatora Funkcjonariusze Policji.10. Podczas parady obowiązuje zakaz spożywania napojów alkoholowych oraz innych środków psychotropowych. W paradzie mogą uczestniczyć osoby trzeźwe. Pojazdy muszą spełniać wymogi zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia11. Wszyscy uczestnicy parady mają obowiązek przestrzegać przepisów ruchu drogowego, zaleceń WRD oraz organizatora. Uczestnicy parady zobowiązują się do przemieszczania się zwartą kolumną przy zajęciu maksymalnie prawego pasa12. Grupy chcące odłączyć się od parady przed jej zakończeniem zobowiązane są do ustawienia się na końcu grupy tak aby w bezkolizyjny i bezpieczny sposób odłączyć się od pozostałych. Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi