Rekin Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Witam wszystkich nowych kolegów i nowe koleżanki! Na imię mam Adam i mam 25 lat. Mieszkam w Łodzi i trochę poza nią. Zaczynam swoją przygodę z poważnym motocyklizmem od zdobytego prawa jazdy kategorii A. W moim posiadaniu póki co Romet 50T1 i Jawa Mustang.. pora na coś co pozwoli mi ruszyć w Polskę 😎 Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za wszelką pomoc oraz rozwiązania moich rozterek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Witamy 👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Cześć, powodzenia w poszukiwaniach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Czołem, gdzie prawko zdane? W jakiej szkole? 👍 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 15 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Zdawałem w Moto Akademii na Maratońskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzanna kapusta Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam szanowne grono Moto ,Przemek lat 41 z kampinosu,jeżdżę od 1996 roku ,zaczynałem od Simsona S51,puzniej wsk 125 oraz 175 ,parę junaków,itp,obecnie posiadam 3 mz ts 150,wersję z obrotomierzem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi