miqul Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Miejsce to Łódzki stadion Orła Ja jadę, a ktoś jeszcze się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Może ja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 http://www.orzel.lodz.pl/mecze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1988 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja bym chętnie pojechał, ustawiamy się gdzieś wcześniej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jak zawsze Ostrovi spuścimy łomot !! u nas maja nikłe szanse, a nam potrzebne jest to zwycięstwo! Wszystkich gorąco zapraszam. Bilet 20zł Motocykliści biorący udział w paradzie wstęp Bezpłatny(mimo tego zachęcam do kupna biletu bo to nie majątek a w klubie bida) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi