Suchy-wolk Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2022 Powracamy z formułą nocnego czwartkowego spotu! Zapraszamy Was na 7 edycję FŁM Night. Spotkanie odbędzie się w Rybakówce (Żeromin, ul. Tuszyńska 17): Startujemy o 20:00! Każdy dojeżdża na własną rękę Co czeka Was na miejscu? Muzyka, bar z dobrym jedzeniem, napoje chłodzące i jak zawsze pamiątkowe odblaskowe wlepy. Tradycyjnie na zakończenie imprezy planowany jest wspólny przejazd na parking Auchan, czyli miejsce czwartkowych spotów! Start parady ok. 22:00. Zapraszajcie znajomych i wpadajcie na FŁM Night! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Skrócony harmonogram poglądowy: 20:00 przyjazd uczestników na moto 21:00 - 21:15 fajerwerki na zakończenie lata 22:00 - 22:15 start parady motocyklowej z imprezy do Łodzi na parking pod Auchan na Jana Pawła II i tam rozjazd do domów W między czasie jak zawsze pamiątkowe zdjęcia, wlepki odblaskowe i jedzenie przy piwku 0% wśród spotkanych motocyklistów. Do zobaczenia 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Czekają na Was wlepy pamiątkowe w formie odblaskowej jak przy każdej edycji 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Suchy-wolk Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Kto wczoraj był na FŁM Night ten wie, że pogoda dopisała, jedzonka nie zabrakło, a zjechało się nas blisko 400 osób Zamieszczamy kilka zdjęć, aby przypomnieć sobie jak minął motocyklowy spot i niebawem opublikujemy więcej jeśli podeślecie coś od siebie Autor zdjęć: @salat 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Lancet Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Wow - jakie fajne "klubowe"koszulki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi