Mocarz3 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Witam, Powitać chciałbym motocyklową brać... Przygoda zaczęła się pół roku temu od zakupu Virago125, zapałałem dalszą miłością do motocykli i tak oto jestem w trakcie robienia A. Virka przedwczoraj sprzedana więc na razie został mi rower ale rozglądam się mocno za Yamaha Mt07 (bardzo mi przypadła na nauce jazdy, w przeciwieństwie do Gladiusa którym jeździ się jak Kamazem). Stronkę znalazłem przypadkowo sprawdzając handlarza ze Zdunskiej Woli (przy Skorpionie ma fajna Mt07, ale chyba zrezygnuje...) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Czołem! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 powitać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi