Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Drodzy fani dwóch kółek skupieni wokół Forum Łódzkich Motocyklistów. Serdecznie Was zapraszamy na 11 urodziny powstania FŁM, które odbędą się w dniu ściśle związanym ze spotami, czyli w czwartek, a konkretnie 23-06-2022r. Zbiórka: parking pod Auchan przy al. Jana Pawła II w Łodzi obok restauracji KFC o godzinie 18:00. Wyjazd grupą o 18:30 w stronę Bełchatowa (prowadzący grupę będą w kamizelkach FŁM + trasa przejazdu będzie udostępniona kilka dni przez eventem). Lokalizacja docelowa: Grobla w Klukach będąca częścią Gospodarstwa Agroturystycznego „Kardynał” znajduje się w powiecie bełchatowskim w pięknych okolicznościach przyrody = tam spędzimy więcej czasu przy piwie 0%, kiełbasce z grilla i jubileuszowym torcie. Osoby, które nie zdążą na parking pod Auchan w Łodzi, proszone są o kierowanie się bezpośrednio na miejsce docelowe o 19:30: https://goo.gl/maps/DtihkFdNAaP2Fbnu9 Wydarzenie jak zawsze jest bezpłatne, a każdy płaci za siebie i dba o swoje bezpieczeństwo na trasie przejazdu. Kto z nami będzie, łapka w górę ? 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Lancet Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Znowu omija minie fajny event, ale będę na urlopie. Wszystkiego Najlepszego dla Forum (oby podniosło się jak najszybciej z letargu) i Forumowiczów! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Andrzej 50 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 🍺 0% Rumunie zaliczyłem więc i tu powinienem dotrzeć 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 Czwartek zapowiada się słoneczny, zatem zachęcamy do przyjazdu i zgarnięciu jubileuszowej wlepki Poniżej wzór, jak Wam się podoba?! 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Andrzej 50 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 Fajna🍺 Jestem z córką. Przepraszam ale dojedziemy własnym tempem LWG 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 Drodzy, Potwierdzamy dla zainteresowanych wspólną jazdą, że spotykamy się o 18:00 w miejscu czwartkowych spotkań (na parkingu pod Auchan na al. Jana Pawła II) , a ruszamy o 18:30 na miejsce docelowe. Z racji tego, że będzie to przejazd grupowy, trasa przebiegnie po głównych trasach krajowych w połączeniu z odcinkiem autostrady. Poniżej umieszczamy mapę do wglądu: Osoby, które nie chcą jechać w grupie, proszone są o bezpośrednie kierowanie się w stronę Bełchatowa. Prosimy nie brać udziału w przejeździe, jeśli ktoś zamierza się w połowie trasy odczepić od grupy - dzięki temu unikniemy nieporozumień i roszczepienia się osób. Na miejscu pod Auchan będzie opiekun przejazdu m.in. @sebol , @Sztefan oraz ja. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Mrozu Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 juz mam pelny bak widzimy sie pod Auchanem😎 1 Cytuj
Mareckigroszek Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 zgubiłem rejestrację EL 54h8 jakby ktoś coś to podaję nr 887-767-311 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Mareckigroszek jesteś w stanie podać jakiś przybliżony odcinek drogi, gdzie mogła ta tablica Ci odlecieć? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Suchy-wolk Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi