Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Drodzy fani dwóch kółek skupieni wokół Forum Łódzkich Motocyklistów. Serdecznie Was zapraszamy na 11 urodziny powstania FŁM, które odbędą się w dniu ściśle związanym ze spotami, czyli w czwartek, a konkretnie 23-06-2022r. Zbiórka: parking pod Auchan przy al. Jana Pawła II w Łodzi obok restauracji KFC o godzinie 18:00. Wyjazd grupą o 18:30 w stronę Bełchatowa (prowadzący grupę będą w kamizelkach FŁM + trasa przejazdu będzie udostępniona kilka dni przez eventem). Lokalizacja docelowa: Grobla w Klukach będąca częścią Gospodarstwa Agroturystycznego „Kardynał” znajduje się w powiecie bełchatowskim w pięknych okolicznościach przyrody = tam spędzimy więcej czasu przy piwie 0%, kiełbasce z grilla i jubileuszowym torcie. Osoby, które nie zdążą na parking pod Auchan w Łodzi, proszone są o kierowanie się bezpośrednio na miejsce docelowe o 19:30: https://goo.gl/maps/DtihkFdNAaP2Fbnu9 Wydarzenie jak zawsze jest bezpłatne, a każdy płaci za siebie i dba o swoje bezpieczeństwo na trasie przejazdu. Kto z nami będzie, łapka w górę ? 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Znowu omija minie fajny event, ale będę na urlopie. Wszystkiego Najlepszego dla Forum (oby podniosło się jak najszybciej z letargu) i Forumowiczów! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 🍺 0% Rumunie zaliczyłem więc i tu powinienem dotrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Czwartek zapowiada się słoneczny, zatem zachęcamy do przyjazdu i zgarnięciu jubileuszowej wlepki Poniżej wzór, jak Wam się podoba?! 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Fajna🍺 Jestem z córką. Przepraszam ale dojedziemy własnym tempem LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Drodzy, Potwierdzamy dla zainteresowanych wspólną jazdą, że spotykamy się o 18:00 w miejscu czwartkowych spotkań (na parkingu pod Auchan na al. Jana Pawła II) , a ruszamy o 18:30 na miejsce docelowe. Z racji tego, że będzie to przejazd grupowy, trasa przebiegnie po głównych trasach krajowych w połączeniu z odcinkiem autostrady. Poniżej umieszczamy mapę do wglądu: Osoby, które nie chcą jechać w grupie, proszone są o bezpośrednie kierowanie się w stronę Bełchatowa. Prosimy nie brać udziału w przejeździe, jeśli ktoś zamierza się w połowie trasy odczepić od grupy - dzięki temu unikniemy nieporozumień i roszczepienia się osób. Na miejscu pod Auchan będzie opiekun przejazdu m.in. @sebol , @Sztefan oraz ja. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 juz mam pelny bak widzimy sie pod Auchanem😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareckigroszek Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 zgubiłem rejestrację EL 54h8 jakby ktoś coś to podaję nr 887-767-311 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Mareckigroszek jesteś w stanie podać jakiś przybliżony odcinek drogi, gdzie mogła ta tablica Ci odlecieć? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi