Kacp3r3 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Witam wszystkich. W tym roku rozpocząłem swoją przygodę ze sportową jazdą na motocyklu i byłem już na kilku TrackDay'ach. Szukam towarzystwa, aby dojazd na tor jak i sama impreza były ciekawsze. Aktualnie planuje wypady w niedzielę 29 Maja na Tor Modlin oraz 1 Czerwca na Tor Łódź. Znajdzie się tu ktoś chętny? Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Myślę, że tu mało jest zajawkowiczów na tor. Ale na torze szybko złapiesz kontakty i będzie z kim jeździć Jak idzie póki co? Jakie czasy na torach? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Osobiście zapisałem się na 10 czerwca na Track-Day 17:30 - 19:00 zapraszam Pierwszy raz w tym roku, pewnie ostatni... 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp3r3 Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 @Piuriel Jak na razie byłem tylko na torze łódź a najlepszy czas na ten moment to 1:13:200 Można to okrążenie obejrzeć pod tym linkiem https://www.youtube.com/watch?v=0BsRDrOQKjw I co do kontaktów to pewnie masz rację 😀@Suchy-wolk Dziękuję za zaproszenie, postaram się uczestniczyć. I oby to nie był twój ostatni raz w tym roku 😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi