Kacp3r3 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 Witam wszystkich. W tym roku rozpocząłem swoją przygodę ze sportową jazdą na motocyklu i byłem już na kilku TrackDay'ach. Szukam towarzystwa, aby dojazd na tor jak i sama impreza były ciekawsze. Aktualnie planuje wypady w niedzielę 29 Maja na Tor Modlin oraz 1 Czerwca na Tor Łódź. Znajdzie się tu ktoś chętny? Pozdrawiam. 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 Myślę, że tu mało jest zajawkowiczów na tor. Ale na torze szybko złapiesz kontakty i będzie z kim jeździć Jak idzie póki co? Jakie czasy na torach? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Suchy-wolk Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 Osobiście zapisałem się na 10 czerwca na Track-Day 17:30 - 19:00 zapraszam Pierwszy raz w tym roku, pewnie ostatni... 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Kacp3r3 Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Piuriel Jak na razie byłem tylko na torze łódź a najlepszy czas na ten moment to 1:13:200 Można to okrążenie obejrzeć pod tym linkiem https://www.youtube.com/watch?v=0BsRDrOQKjw I co do kontaktów to pewnie masz rację 😀@Suchy-wolk Dziękuję za zaproszenie, postaram się uczestniczyć. I oby to nie był twój ostatni raz w tym roku 😋 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi