ro6ert Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 https://mototour.pl/zloty/imprezy-2022/306-kwiecien-april-2022/2446-x-otwarcie-sezonu-motocyklowego-i-pojazdow-zabytkowych-lichen-2022#close 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ktoś się wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Lecisz A2 czy bokami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zdecydowanie bokami Tam: Łęczyca-Kłodawa-Babiak (120km) Powrót: Konin-Turek-Uniejów-Poddębice (130km) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Także się piszę na trasę do, ale z pewnie wpadnie opcja błyskawica, czyli A2. O której i gdzie start? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 23 godziny temu, ro6ert napisał: Zdecydowanie bokami Tam: Łęczyca-Kłodawa-Babiak (120km) Powrót: Konin-Turek-Uniejów-Poddębice (130km) Dla mnie będzie trochę więcej km (), ale jak pogoda pozwoli, to się będę odzywał w piątek wieczorem. O której start i skąd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Witam, również mogę się dołączyć. Ktoś ze Zgierza sie wybiera ? Też preferuję boczne drogi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Mario napisał: O której i gdzie start? 6 godzin temu, Munga napisał: O której start i skąd? Myślałem o starcie o godzinie 9tej Może spod Fali (parking wzdłuż Al. Unii)? 7 godzin temu, Munga napisał: ale jak pogoda pozwoli, Dokładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 12 godzin temu, ro6ert napisał: Myślałem o starcie o godzinie 9tej Może spod Fali (parking wzdłuż Al. Unii)? Jutro wieczorem się odezwę Sprawdzę jaka pogoda na sobotę będzie 'przewidywana' i dam znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 20 godzin temu, ro6ert napisał: Myślałem o starcie o godzinie 9tej Może spod Fali (parking wzdłuż Al. Unii)? a może jakaś stacja po drodze? od razu będzie można zatankować 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Niestety nie dam rady. Braknie mi soboty 😕 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 to jak, 9.00 - parking pod falą, ktoś jedzie? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Ja będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) oki, to do jutra Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Mario (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi