Jaro Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam mam problem z wskaznikiem rezerwy zbiornik pelny a pokazuje ze pusto:/ i obrotomierz przestal dzialac wszystko z dnia na dzień. Przypuszczam ze to od umycia na myjni bezdotykowej ale 2 dni po myciu bylo ok i zgasilem moto odpalilem i obr nie dziala a rezerwa po tyg :/ potrzebuje porady badz elektryka z gory dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wskaźnik poziomu paliwa mógł stracić masę i przestał działać. Obrotomierz nie wiem jak jest tam podłączony, ale spróbuj rozebrać i wysuszyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tu problem suszylem i nic bez elektryka sie nie obejdzie zna ktos dobrego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 podjedz do Pawla z Aleksa, on cos pewnie rozkmini stuntex w razie jak bys nie wiedzial jak sie nazywa firma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1grzecho Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Odkopuję temat gdyż mam identyczną usterkę jak autor tego tematu. nie działa mi obrotomierz oraz wskaźnik paliwa w F4I Gdzie szukać przyczyny? licznik jest sprawny gdyż wpinałem go do innego motocykla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) Zacząłeś poszukiwania problemu od bezpieczników? P.S . Dzień dobry😉 Edytowane 3 Marca 2021 przez Huzar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1grzecho Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 16 minut temu, Huzar napisał: Zacząłeś poszukiwania problemu od bezpieczników? P.S . Dzień dobry😉 tak, oczywiście :) sprawdziłem bezpieczniki, sprawdziłem kostki, przedzwoniłem kable od licznika do sterownika ECU, zmieniałem też licznik od innego moto. dalej nie działa obrotomierz i wskażnik rezerwy paliwa... macie jakieś pomysły? ja podejrzewam uszkodzenie ECU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi