Kumplaczek
Czołem !
Z góry dzięki Panie i Panowie za wszelkie porady i sugestie. Orientowałem się w szkole jazdy i niestety nie gwarantują żadnego sprzętu, natomiast oczekują kompletnego wyposażenia, łącznie z butami.
Buty udało mi się wyrwać na olx, prawie nowe, spodnie również spróbuję kupić używane. Po kurtkę, kask i rękawice byłem już w kilku miejscach i prawdopodobnie zdecyduję się na ofertę w Liberty. Ciężko ogarnąć używaną porządną kurtkę, a te za 150-250 zł to uważam za zmarnowany pieniądz, bo zawsze coś z nimi nie tak, albo brak protektora na plecach, albo brak wypinek itp.. Wiem, że nie powinienem wybrzydzać, bo rzuciłem taka kwotą, za którą jak się okazuje faktycznie nie jestem w stanie kupić nic porządnego, a przede wszystkim nic docelowego co posłuży mi na lata. Oczywiście mam prośbę do osób które to czytają, jakby ktoś miał na sprzedaż spodnie lub kurtkę, szczególnie zależy mi na spodniach, może już nie korzysta i kurzy się w szafie, albo po prostu chciałby pomóc młodszemu koledze, to będę ogromnie wdzięczny i z chęcią odkupię : )
Jeszcze raz dziękuję wszystkim : )
Pozdro !