Andrzej 50 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Witam WSZYSTKICH Przedstawiam swoj nowy nabytek HONDA DEAUVILLE rocznik2009 przebieg 18,500 km. Cacko bez rdzy rysek itp ostatni przegląd w Niemczech na 18000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Wygląda luksusowo! Pan handlarz nie żałował środków nabłyszczających, nawet na oponach, zerknij czy nie są śliskie po spryskaniu wodą Jakiś większy serwis na początek, czy zwyczajny wiosenny? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Opony są OK, nie powinienem pływać😃 ale masz racje wygląda "błyszcząco" Serwis- hm chwile zostanę jak jest patrzyłem olej itp. ładne czyste w książce serwisowej Niemiec robił przegląd na 18000 a teraz jest 18500 ale myślę ze przed czerwcową trasą raczej zrobię. Bardziej skłonny jestem na przerobienie kanapy jak ktoś podeśle jakieś namiary na tapicera będę wdzięczny🍺 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Na forum jest sporo adresów do firm, m.in do allegro, gdzie są gotowe oferty, ludzie byli zadowoleni: https://allegro.pl/oferta/przerobka-siedzenia-honda-ntv-650-deauville-10772551022 - mają też same pokrowce na siedzenia. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Gratki! Też miałem pomysł na "dewilkę", ale w końcu kupiłem V-Stroma (zadecydował układ towarzyski 😉). Fajne moto, ładnie się prezentuje - niech służy! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Dzieki za namiary na tapicera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Pierwsza jazda zaliczona super, wszystko działa itd. Potrzebuję namiary na sprawdzonego mechanika który przejrzy moto. Mozecie dac jakies namiary. Dzieki. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Kanapa przerobiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Wygląda luksusowo. Wygodna? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Oj wygodna, fajna wstawka w środku nie ślizgasz się jak w oryginale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi