Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czytałem przed zakupem maszyny, że jest słabe światło mijania. Prawdopodobnie ktoś musiał wymienić żarówkę u mnie, bo świeci moim zdaniem dobrze, a nawet bardzo dobrze i tak samo jest w przypadku światła drogowego. Przez szybkę nie dojrzałem żadnego napisu na żarówce, co by świadczyło, że jest to markowy produkt - więc trudno mi się teraz odnieść do artykułów z internetu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ładny bardzo tylko na zdjęciach wydaje się bardzo duży ten kot. Wygląda jakby był większy od Bandita. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nowe dwie skromne fotki, na jednej widać założony Zipser: Na drugiej, nowa torba na bak, która okazała się bardzo przydatna firmy Kappa: 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ta torba jest na magnesy, pasy, czy jedno i drugie? Opisz ów nabytek tutaj, albo w jakimś dziale z akcesoriami. Już dawno myślałem o czymś w tym stylu :> Jaka cena? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Postaram się jutro zrobić mini-recenzję takiej torby, ponieważ już kilka osób z otoczenia planuje zakup takiego dodatku do motocykla. Jeżeli uda się bez przeszkód dotrzeć do Radomia jutro, to w takiej trasie na pewno zdążę się zapoznać z tą torbą i powiem czy warto.Edit: Torba na magnesy i na paski osobno. Na krótkie trasy starczy magnes (trzyma mocno). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ta torba jest na magnesy, pasy, czy jedno i drugie? Opisz ów nabytek tutaj, albo w jakimś dziale z akcesoriami. Już dawno myślałem o czymś w tym stylu :> Jaka cena? ffojtus, taki temat już powstał w dziale "Części, akcesoria, odzież, prasa" Z pewnością Suchy właśnie tam opisze swój nowy zakup. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Spalanie stoi na przyzwoitym poziomie, wczoraj i dzisiaj obliczałem Na trasie Łódź>Tomaszów Mazowiecki>Radom i z powrotem - na 16 litrach przejechałem 315km, co daje wynik ok.5,07 litra na 100km Na pół trasie Łódź>Stryków>Łęczyca, z powrotem i po mieście - na 16 litrach przejechałem niecałe 300km, co daje wynik ok.5,6 litra na 100km Ciekawe jak prezentuje się wynik na samym mieście, ale myślę, że ok.6-6,5 litra na setkę przy ostrzejszej jeździe. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pochwale się nowych wydechem, ponieważ kilka osób pozytywnie go oceniło. Był to wydeszek powypadkowy, trochę dziurawy, z połamaną i spaloną wełną w środku. Należało więc roznitować tłumik, wyczyścić i okleić powłokę plastikową imitującą Carbon, a kolejno nakleić nową folię/naklejkę carbonową firmy 3M. Jestem zadowolony z efektu, poza opaską, która była robiona na "spontan", aby tylko dzisiaj wydechu mi nie urwało na trasie Po powrocie z Bełchatowa i od rodzinki, trzasnąłem na szybko fotkę z założoną "tuningową" naklejką ARROW 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Spalanie stoi na przyzwoitym poziomie, wczoraj i dzisiaj obliczałem Na trasie Łódź>Tomaszów Mazowiecki>Radom i z powrotem - na 16 litrach przejechałem 315km, co daje wynik ok.5,07 litra na 100km Na pół trasie Łódź>Stryków>Łęczyca, z powrotem i po mieście - na 16 litrach przejechałem niecałe 300km, co daje wynik ok.5,6 litra na 100km Ciekawe jak prezentuje się wynik na samym mieście, ale myślę, że ok.6-6,5 litra na setkę przy ostrzejszej jeździe. spalanie zależy od tego z kim latasz,nie ma znaczenia czy miasto czy trasa,łyknie 7-8 a nawet więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dawno nie aktualizowałem tego wątku, a często aktualizuję swój zbiór o nowe zdjęcia. Poniżej ostatnie dwie, które wykonał Jacek (dzięki za ciekawe ujęcia): Muszę się przyznać, że im dłużej jeżdżę tym motocyklem, tym bardziej go lubię. W tym sezonie (od połowy sierpnia) nabiłem sobie ok.3000km i dopiero teraz się oswajam z jego możliwościami W planach mam zamontowanie kufra centralnego. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 hehe 3 godziny testowania, albo bym psami poszczuł albo darmo go wam oddał żebyście tylko spokoju trochę dali - żarcik- pozdrawiam i gratuluję uporu 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Odświeżę nieco temat, iż przez okres zimowy wiele się zmieniło Jedna z ważniejszych zmian, to montaż stelażu + płyty + kufra 53l. firmy Kappa. Standardowo wymieniłem wszystkie płyny i materiały eksploatacyjne, tj. 4x klocki z przodu, olej Motul 5100 pół-syntetyk, filtry, 4x świece NGK, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy itp. W planach mam jeszcze: - zmianę kloszy od kierunkowskazów na białe (aby pasowały do odblasków kufra) - zmianę klamki sprzęgła oraz hamulca na regulowane, krótsze i praktyczniejsze - zmianę tłumika z rurą dolotową - zmianę szybki na turystyczną Na dniach postaram się dostarczyć kilka świeżych fotek - niestety nie posiadam żadnych, gdy maszyna była rozebrana, ponieważ w garażu "cimno i zimno" P.S. Jak myślicie - Czy ta Yamaszka będzie wyjątkowa? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Widać ze yamahe robisz pod siebie wiec będzie wyjątkowa. Ale z tego co zauważyłem dodajesz jej elementy turystyczne przez co gubi sportowe zacięcie. Turystyczna szybka kufer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ale z tego co zauważyłem dodajesz jej elementy turystyczne przez co gubi sportowe zacięcie. Turystyczna szybka kuferGeneralnie to przepadam za maszynami sportowo-turystycznymi, stąd takie modyfikacje z mojej strony. Poza tym nie będę robił nic na siłę i bardzo cenie sobie estetykę, czasem bardziej od funkcjonalności 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 jak dla mnie, idziesz w dobrą stronę przynajmniej nie tylko mi będą wrzucać i marudzić, że "zepsułem" moto jeżdżąc z kufrem (kij im w oko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif a potem taki sam marudzi, że z kaskiem wszędzie musi chodzić, i nie ma gdzie piwa schować po zakupach ) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Łysy grzywką...tego nie słyszałem Dołączona grafikałysy grzywką o kant kuli --> tak brzmi oryginał 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Zrobiłem jedną fotkę telefonem, gdy byłem na małej przejażdżce, która zakończyła się po tym jak się zorientowałem, że nie mam przednich kierunkowskazów http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a gdzie Te piękne plastiki? Mam nadzieję ze tylko na chwilę je ściągnąles. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie zakładałem ich jeszcze, ponieważ są uwalone i wymagają tzw. pielęgnacji, na którą przyjdzie czas w następny weekend prawdopodobnie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Trzeba przyznać, że sprzęcik bardzo Fajny :)A centralny kuferek nie jest złym pomysłem 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Teraz to prawie Naked'a masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 W najbliższych dniach Yamaszka doczeka się nowej naklejki na bak (tankpad), przezroczystych kloszy na kierunkowskazy oraz nowego wydechu firmy Takkoni Myślę, że po w/w zmianach mój Thundercat będzie ukończony i w pełni gotowy na kilka następnych sezonów - zaczynam odczuwać, że mój portfel mocno schudł Jak tylko mi się uda, wykonam świeże zdjęcia, aby zaprezentować ukończone prace 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Thunder ładnie się prezentuje, widać ile pracy trzeba włożyć by być zadowolonym z końcowego efektu i cieszy mnie jeszcze fakt, że nie tylko ja mam świra na punkcie ulepszania maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 po co zamieniac arrowa na takkoni nie mow ze na kilka nastepnych sezonow spokój bo zawsze sie znajdzie jakas pierdółka do moto http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 z każdym rokiem jakaś pierdółka, aż któregoś pięknego roku nie musimy kupować choinki, bo.. mamy moto jak choinka 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi