ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Może woli chłopców? :-o Bankowo bo ostatnio lody w maku stawia ... ale rozgryzłem ten podtekst ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A myślałam że to twoja kociczka, a nie kot Ja to się nie znam na tych kocurach, może być i Gepard albo Gepardzica Suchy mówisz, że jest różnica w pracy silnika na Mobilu? Wydaje mi się, że to zależy od silnika. W poprzednim moto miałem Motula i było super cicho, w tym moto się to nie sprawdziło, Mobil przebija Motula w 100% Bankowo bo ostatnio lody w maku stawia ... ale rozgryzłem ten podtekst ! Ty już nie komentuj synek, w klubie jakiś czas temu ciągle mi donosiłeś alkohol, pewnie chciałeś mnie opić i zgwałcić 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jezeli chodzi o prędkość maksymalną to doczytałem się że Yamaha FZR 600 rozwija 215 km/h natomiast Yamaha YZF 600R 230 km/h. Myślę, że 15 km/h nie powinny niekomu zrobić większej różnicy natomiast wizualnie owszem. Jak dla mnie pod względem wyglądu bezapelacyjnie wygrywa Thundercat, ale jak wiadomo jest to kwestia gustu 3 sezony latałem fazerem 600 98r i nigdy nie chciał "pójść" więcej niż 215km/h bardzo miło wspominam moto , silnik niemalże ten sam , cichy bezawaryjny no i przebiegi między regulacjami zaworów to cieszyło najbardziej 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) patrząc jak ostatnio jeździsz (w sensie, że szybko), w sumie na ten oplot szkoda kasy i ogólnie na hamulce Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) ciągle mi donosiłeś alkohol, nie wiem o czym mówisz Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 3 sezony latałem fazerem 600 98r i nigdy nie chciał "pójść" więcej niż 215km/h bardzo miło wspominam moto , silnik niemalże ten sam , cichy bezawaryjny no i przebiegi między regulacjami zaworów to cieszyło najbardziej O ile licznik nie przekłamuje, to Thundercat wyciąga 250km/h patrząc jak ostatnio jeździsz (w sensie, że szybko), w sumie na ten oplot szkoda kasy i ogólnie na hamulce To się nazywa DYNAMICZNA jazda 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nawet nie wiedziałem , że jest olej Mobil do motocykli 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przecież nie musi być do motocykli można wlać normalny samochodowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Mobil Super 4T to bardzo popularny olej w Niemczech. Na większości stacji paliw można kupić. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Jędrzej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Regularnie staram się myć motocykl, ale dziś dodatkowo wyjąłem aparat Co prawda w motocyklu się nic nie zmieniło od czasu założenia oplotu, ale na dniach mają dojść klameczki regulowane Wygląda na to, że w 2014 roku będę nadal ujeżdżał 'kota', iż nie będzie mnie jeszcze stać na nową maszynę, więc będziemy się lepiej poznawać tym razem na torze 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Na jaki tor zamierzasz jeździć? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wygląda na to, że w 2014 roku będę nadal ujeżdżał 'kota', iż nie będzie mnie jeszcze stać na nową maszynę, więc będziemy się lepiej poznawać tym razem na torze W takim stanie jaki jest Twój egzemplarz to aż szkoda byłby się z nim rozstawiać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 W takim stanie jaki jest Twój egzemplarz to aż szkoda byłby się z nim rozstawiać Otóż to...dlatego też nie chcę go sprzedawać jeszcze, bo aż łezka się w oku kręci na samą myśl 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Doszły klameczki Raptem tydzień oczekiwania, wydane ok.100 PLN za parę - good deal uważam Może dobór kolorów nie powala, ale lubię schludnie i estetycznie bez wodotrysków, więc powinno fajnie się wszystko komponować. Lada chwila, lada dzień będę montował - może jeszcze dziś? Policzyłem ostatnio spalanie i przy dzidowaniu całego baku 17 litrów Vervy 98, kocur spalił raptem równiutkie 5l/100km przy jeździe na 3/4 gwizdka. Jestem mega zadowolony z tego wyniku. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przyznam że ostatnio ten motocykl zaczął mi się podobać A klameczki fajne, poproszę aukcję na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Piękną masz tą Yamahę .Pozazdrościć . i na dodatek mało pali:) Nic Tylko lać i jeździć )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Przyznam że ostatnio ten motocykl zaczął mi się podobać Jeżeli nie chcesz bana, to nawet nie mów, że Ci się nie podoba (żarcik) Piękną masz tą Yamahę .Pozazdrościć . i na dodatek mało pali:) Nic Tylko lać i jeździć )) No niestety serwisować też trzeba, dlatego niedługo poleci kot na jak co roczne synchro, regulację etc. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No niestety serwisować też trzeba, dlatego niedługo poleci kot na jak co roczne synchro, regulację etc. Wiadomo ,że serwis musi być jak co roku :] Ale jak się dba to się ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) kolorek znakomity. takie są właśnie najładniejsze estetycznie - black + dodatek w kolorze motocykla - dobry wybór ps. nie chciałeś łamanych + regulowana długość klamki? np. regulowana długość to już bajer, chociaż ja jeżdżę w złożonych - czyt. krótkich, ale łamanie w wypadku gleby się przydaje - nie kupujesz nowych klamek, które najczęściej się gną Edytowane 30 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dobra cena. Ja za swoje zapłaciłem 160 PLN. Co do kolorystyki to mam takie same 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ps. nie chciałeś łamanych + regulowana długość klamki? Łamane były za 2x większy pieniądz, dlatego skusiłem się na najtańszą opcję Twoje są bajeranckie jak najbardziej, ale wybrałem bardziej ekonomiczną wersję na test, bo nie wiem ile jeszcze pojeżdżę kotem. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi