Skocz do zawartości

Historia edycji

gary

gary

Hej, 

po zabiegu klima działa. Wedle diagnozy nieszczelny był skraplacz. Mam tylko wrażenie, że dałem się nabrać na miejscówkę, w której to robiłem. Niby poważna firma, ogarniają naprawy bezgotówkowe itd, a za robotę nie wystawiono paragonu, faktury, nic, twierdząc, że jakiś "szef" tak się ze mną umawiał. Kosztowało to też majątek, ponoć skraplacz 640PLN, a pozostały 1060PLN muszę się domyślić... pewnie 2h "skomplikowane rozbierania i składania przedniej części pojazdu".

Co ciekawe na Google Maps kilkaset pozytywnych opinii ale nigdy więcej tam nie pójdę

gary

gary

Hej, 

po zabiegu klima działa. Wedle diagnozy nieszczelny był skraplacz. Mam tylko wrażenie, że dałem się nabrać na miejscówkę, w której to robiłem. Niby poważna firma, ogarniają naprawy bezgotówkowe itd, a za robotę nie wystawiono paragonu, faktury, nic, twierdząc, że jakiś "szef" tak się ze mną umawiał. Kosztowało to też majątek, ponoć skraplacz 640PLN, a pozostały 1060PLN muszę się domyślić... pewnie 2h "skomplikowane rozbierania i składania przedniego części pojazdu".

Co ciekawe na Google Maps kilkaset pozytywnych opinii ale nigdy więcej tam nie pójdę

• Dodaj nową pozycję...