miqul Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W taką pogodę jeszcze nie jeździłem motocyklem a tu masz odwołali zakończenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W taką pogodę jeszcze nie jeździłem motocyklem a tu masz odwołali zakończenie.bedzie jeszcze czas na jazde i spotkania przy kiełbasie i piwie :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 bedzie jeszcze czas na jazde i spotkania przy kiełbasie i piwie :DMariusz- w przyszłym sezonie niestety , ale przecież w Bełchatowie jest wyciąg narciarski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 BAsiu niestety zima mam szofera i jestem uzalezniony od mpk chyba iz mnie bemol porzycysanki ;d;d;d; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mariusz, to świetna strategia , po co sanki, pożyczmy od razu sanie , w końcu Bemol ma moc 1100, to cały kulig pociągnie za sobą a piwko i grzaniec http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif po takim...kuligu bardzo smakuje ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ndz000, powinieneś wiedzieć że są rzeczy których mężczyzna nie pożycza Barbarelko, sorki, ale moja Lola opon zimowych na wyposażeniu nie posiada http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Bemol, nie ma problemu łańcuchem się kółka oplecie i będzie orać jak traktor Edytowane 29 Października 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Bemol, nie ma problemu łańcuchem się kółka oplecie i będzie orać jak traktor Taaaaa jasne, a wtedy nie pozostaje nic innego jak na styczniowy zlot pojechać 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Miqul i Bemol - hardcorowe latanie zimowe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif np. w skafandrach a la Bałwanek Michelin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W dobie ......narzucanego stereotypu dzsiejszego człowieka ......przez globalne korporacje....najlepiej w ogóle nie wychodzić z domu......a jeśli już to ....patrz blok reklam w telewizorni....oraz wsiadając do puszki zaopatrzonej w opony zimowe i wszystko co tylko wyłączy Naszą osobowość....indywidualne myślenie. W jeżdzeniu zimą na motocyklu nic nie ma hardcorowego.....a wystarczy sięgnąć wstecz w lata 70' czy 80' ubiegłego wieku....w tamtym okresie w Polsce było zarejestrowanych c.a. 2 mln jednośladów....i nikt nie uważał, że jazda motocyklem zimą jest na tyle ekstremalna, że ma coś wspólnego ze stylem w muzyce rockowej....w owym czasie zimowe warunki były tak popularne jak kawałki Ireny Santor czy Anny Jantar....a pod pojęciem bielizny termoaktywnej kryła się makulatura z gazet. Sceptycy zaraz napiszą o ....różnicach w mocy....pojazdówWSK vs BMW1250GS...różnicy w gęstości ruchu..... na ulicach wczoraj a dziś .....i pewnie o ekologii ...kożuch z tetrą kontra modny tekstylny garniak z pampersem 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Cezary, możer bardziej chodzi o opony. Może się mylę, ale te współczesne jakoś gorzej trzymają w niskich temperaturach. Aczkolwiek w tym roku, dokładnie 6 stycznia spotkałem motonitę po Żywcem który miał na kołach w swej 250 tce ( chyba Romet ) opony zimowe. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 te współczesne jakoś gorzej trzymają w niskich temperaturach.tia ....to wygugluj hasło...... Elefantentreffen .....najlepiej 2013 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 oglądałem filmiki z 2011 i 2010. Łańcuchy-samoróbki, motocykle z koszem. Sprzęty którym wywrotka aż tak bardzo nie zaszkodzi. No i pisałem. Do niektórych modeli są produkowane opony zimowe 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 abstrahując... czy kogoś stać na utrzymanie motocykla i czy ktoś lubi się bawić....w Łańcuchy-samoróbki, ...i woli frędzle od nacinania opon to chyba jednak ...można...jeździć zimą.....hę..? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) o chyba jednak ...można...jeździć zimą.....hę..? Póki co, chyba jeszcze do tego nie dojrzałem Ale chętnie popatrzę jak to robisz Edytowane 30 Października 2012 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A jak będziecie wyjeżdżać motocyklem z koszem, to zrobi się jakoś.... pusto na ulicach.... ale swoją drogą fascynujące są te stare motocykle z przyczepą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ale chętnie popatrzę jak to robisz okidoki ....ale to po 22 grudnia 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 mnie potrzeba aby sucho było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jakoś nie wyobrażam sobie "śmigania" moją Virażką po śniegu... podejrzewam że wyglebiłbym bym się na pierwszym zakręcie więc po co kusić los.. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Jeździć w zimę, nie znaczy jeździć po śniegu A zanim spadnie śnieg to może się przespacerujemy po okolicy. Są chętni? Edytowane 3 Listopada 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A jakieś konkrety? Nie wówię że nie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Np. dziś godz.20 pod centralem (lub gdziekolwiek indziej) Spacer po okolicy:. Pabianice, Konstantynów, Aleksandrów, Zgierz, Łódź.. Edytowane 3 Listopada 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 jutro ma być cieplej. może jakiś plan na spacer? dziś niestety robię za szofera 4 kołami :] 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Upss..... spóźniłem się o jednego browarra http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif NIe ukrywam że tym nocnym latankiem mnie zaskoczyłeś ( nie będę nadmieniał że w sobotę ) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) oki innym razem PS. Nie ma chętnych to i ja się napiję. Edytowane 3 Listopada 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi