Siwy Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 u mnie tez ostatnie dni jazdy. rano jadac do pracy momentami robi sie niebezpiecznie. ciemno, mokro do tego mgla i te liscie. czas chyba przestac kusic los i odstawic moto w cieple miejsce. jest kilka rzeczy do poprawienia wiec bedzie co robic przez zime. co do 27-go, to jesli nie bedzie lac ani sypac sniegiem to tez sie moge z Wami przejechac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ndz000 wybieram się. Jeżeli tylko nie będzie rzucać z nieba żabami. Ze względu na odległość, moja Lola pewnie nie zdąrzy się rozgrzać ale może później jakaś przejażdżka ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ja już swojego odstwiłem na zimę a w sobotę może podjadę puszką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Zakończenie sezonu ma się rozpocząć o 11.30. Umówmy się na stacji Bliska przy Telefonicznej o godz. 11.15 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bemol jasne jezeli nie bedzie lecieć g*wno z nieba mozna gdzieś bryknać jestem za :D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Umówmy się na stacji Bliska przy Telefonicznej o godz. 11.15może lepiej nieco dalej od docelowego miejsca? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Osobiście jestem otwarty na wszelkie propozycje. Może być nieco dalej od docelowego miejsca 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja też przyjadę,myślę że Bliska to dobre miejsce do zbiórki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Cezary, póki co zostałeś przegłosowany . NIc nie stoi na przeszkodzie aby później bujnąć się gdzieś na kawkę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja jestem za,tylko czy pogoda nam pozwoli . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 tylko czy pogoda nam pozwoli . fakt, prognozy nie są zbyt optymistyczne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 może lepiej nieco dalej od docelowego miejsca? to może, żeby nie był za blisko to wystartujemy z pod Portu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 albo po prostu spotkajmy sie na placu wolnosci ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No to chyba mamy urodzaj pomysłów na miejsce spotkania Aaaaa i pogoda ma być niczego sobie http://www.meteoprog.pl/pl/weather/SharmelSzeikh/ 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 to gdze?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 siwy dym...wygląda na to że impreza przesunięta w czasie....a na przyszłość jestem za miejscem....regularnych spotkań 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 no szanowne grono jak Twardzi jestesmy czy wymiekamy jezeli chodzi o pogode mam grzać maszyne czy nie????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To moze na skuterach śnieżnych? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ja mysle iz pogoda butelkowa sprawe tza oprzec o bufet:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 dzisiaj...przed garażem ....wykręciłem .....niechcący na ssaniu... bombowcem bączka ....ide się uśmiechnąc do sąsiadów ...mają KVF700 z pługiem 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak tak spojrzę za okno to się zastanawiam. Przyjechać na sankach czy motongiem Ale nie muszę się już zastanawiać bo zakończenie sezonu odwołane Jak ktoś zna jakąś fajną górkę to może jakaś szybka ustawka na sanki ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak ktoś zna jakąś fajną górkę to może jakaś szybka ustawka na sanki ? tylko ne kazdy ma te sanki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 tylko ne kazdy ma te sanki no weś .........zakładasz na wieczór niedzielne ciżemki....do biblioteki, knajpy etc......i bier jakąś wyemancypowaną laskę z sankami 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 tylko ne kazdy ma te sanki Ndz000 wezmę CIę na plecaczka 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 saneczki... 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi