Bemol Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Hejka piple, Jutro kogoś z wolnobieżnych zobaczę ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Ja będę. Niby nie ten styl, ale ja szybko nie jeżdżę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 No to jest nas już dwóch 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Kwitnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Pafcio, ale spot o 19 jest a nie 18 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Czołem wolnobieżni! Chromy wyczyszczone, oleje wymienione? Wiosna tuż tuż. No i przede wszystkim: Haloooo jest tu kto ???? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Chromy wyczyszczone jak zwykle przed zimą teraz trzeba warstwę konserwująca zdjąć, a olej wymieniam zwyczajowo w połowie marca niestety na pierwszy ciepły dzień się nie załapałem ale akku naładowane i może się uda się niedźwiedzia obudzić w najbliższym czasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 U Ciebie niedźwiedź u mnie Lola. Zerka na mnie i przebiera z opony na oponę bo nie może się doczekać jazdy No tak i to odwieczny dylemat: kiedy zmienić olej? Wymyśliłem, że krakowskim targiem można to zrobić na przełomie grudnia i stycznia. Już nie jesień a jeszcze nie wiosna 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Moja Madzia dzwoni do mnie z garażu jak tylko poczuje 5 stopni powyżej zera 🙄😃 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Może w ten weekend uda się kominy przedmuchać ? Chociaż w sobotę straszą deszczem ☹️ 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Puk puk, Odkopuję temat Czy ktoś z wolnobieżnych wybiera się jutro na spot? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Siemka wolnobieżni ! Ruch tu okrutny . Gasimy światło ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi